Няма как, ако случващото се в социалните мрежи ни е

...
Няма как, ако случващото се в социалните мрежи ни е
Коментари Харесай

Могат ли българските инфуенсъри да снимат добре


Няма по какъв начин, в случай че протичащото се в обществените мрежи ни е забавно, да не следваме най-малко няколко български инфлуенсъри. Без значение каква е повода да го вършим, от дълго време добре знаем, че те са там, с цел да основават наличие, с което да притеглят вниманието ни. И да, нормално го вършат със самите себе си.
 Снимка 621517

Какво ще стане обаче, в случай че ги накараме да изразят себе си не посредством... себе си. Буквално - какво ще се получи, в случай че този път не са пред камерата, а я държат в ръцете си...

Точно това прави изложбата " Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra " - демонстрира резултата на този опит, който предизвика творчеството на 12 известни и авторитетни персони в цифровото пространство на България. И резултатите са много изненадващи.
 Снимка 621519

Фотографиите в изложбата са 20 и са дело на Александра Богданска, Ангел Захаринов, Калоян Димитров - Ballan, Бони Бонев, Галя Симеонова, Георги Величков, Красимир Матаров, Даниел Петканов, Гери Петкова, Звезделина Цолова и Калоян Христов (Mint.Stories), Денислав Димчев (The Boxing Antelope), Теа Минкова.

Подобно на постовете в обществените мрежи, всяка от фотографиите в изложбата е съпроводена и от къса анотация с историята към вдъхновението и основаването на изображението с 200-магапискеловия Samsung Galaxy S23 Ultra. И въпреки да наподобяват на постове в Instagram, разглеждането им онлайн е доста по-социално от скролването в която и да е обществена мрежа. А поради мащабите на самите фотоси - и много по-силно въздействащо.
 Снимка 621516

Всички 20 фотографии могат да бъдат закупени, като средствата от продажбата им ще бъдат дарени на, които пък ще ги употребяват за засаждането на дръвчета из цяла България. Хубавата вест е, че още на откриването огромна част от фотографиите получиха своята алена точка.

" Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra " е във VIVACOM ART HALL Oborishte 5 от 6 до 9 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР