Няма жена, която ще се подпише с две ръце, че

...
Няма жена, която ще се подпише с две ръце, че
Коментари Харесай

Грешки при менопауза, които не трябва да допускате

Няма жена, която ще се подпише с две ръце, че е подготвена да одобри покорно остаряването и всички свързани с него условия. С побеляването на косите, пачия крайник към очите, с от ден на ден гравитационно привлечените надолу бузи, брадичка, бюст, седалище.
Няма метод, неизбежно е. И не свършва дотук. Напредването на възрастта е обвързвано и с един от най-ненавистните интервали от живота на дамите – менопаузата. Топли талази, изпотяване, качване на килограми, болки на места, нервност и какво ли още не. Голяма работа, че природата е дръпнала хормоналния ви шалтер и скоро ще ви остави на мира с месечните неразположения. Имате куп нови, с които да се борите. Приемете го и елиминирайте най-малко някои от грешките, които може би допускате.

Информирайте се, подгответе се
Ако към този момент сте оттатък 40-те, време е да започнете да опознавате положението, през което тялото ви ще премине скоро или в малко по-далечно бъдеще. Попитайте персоналния си доктор, поговорете с приятелки, прочетете повече за менопаузата. С други думи, подгответе се душевен. И физически. Ако в този момент килограмите ви пречат и се смъкват мъчно, вероятността след време да ви стане по-трудно е огромна. Променете режима си на хранене и обърнете по-сериозно внимание на физическата интензивност. Важно е, инвестицията е дълготрайна, само че си коства вложените средства и старания.

Не се фиксирайте в признаците
Ако ви е горещо, може би е време да отворите прозореца. Не е нужно да изпадате в суматоха от всяка топла вълна. Освен това колкото повече я мислите, толкоз по-качествено ви залива. Помнете, това е интервал, през който би трябвало да преминете, а и може да го контролирате. Не единствено с преносим вентилатор в чантата. Потърсете помощ от експерт.

Менопаузата на приятелката ви не е наложителна
Може би признаците ви на моменти ескалират, само че не чак толкоз. Не и като да стават за сюжета на кино лентата, за който толкоз сте слушали. Всяко тяло е неповторимо и се оправя с провокациите по друг метод. Помните, и с раждането беше същото – доста приказки за страшни болки и кошмари, а вашето на този декор си беше цялостна досада.

Какви добавки вземате, си е ваша работа
Не напълно. Не и в лекарския кабинет. Там ще би трябвало всичко да си кажете. И онази част, която бихте премълчали пред брачна половинка си. Вашият доктор би трябвало да е наясно с цялостната картина за здравословното ви положение и за добавките, с които мислите, че му помагате. Най-малкото може да ви съветва какво и по какъв начин би трябвало да приемате.

Не следите равнищата на хормоните си
Е, хайде в този момент, преди малко споделихте с доктора, че сексът в последно време никак не ви влече, а се дърпате да ви се вземе кръв за проучване. Не подценявайте тази процедура. Може би към момента не ви е назначена хормонална терапия, а би трябвало.

Отказвате се от заниманията, от женското си аз
То не е станало нито по-малко женско, нито по-малко аз. Нима няколко кг към ханша и бедрата допълнително може да ви спрат да бъдете себе си, да бъдете красива, привлекателна, щастлива. На моменти може и да се съмнявате, само че не допускайте да го повярвате. А в случай че имате потребност от малко увещание, мъжът до вас може да помогне. Децата от дълго време са заспали, може би от дълго време в обособени жилища. Крайно време е да ревизирате какъв брой издръжлива е масата в кухнята.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР