Няма жена, която да не мечтае да има оформено и

...
Няма жена, която да не мечтае да има оформено и
Коментари Харесай

Руска танцьорка сподели златните тайни на перфектно дупе

Няма жена, която да не мечтае да има завършено и плътно тяло, а включително и идеалното дупе. Трябва да признаем, че това е измежду частите от женското тяло, по които мъжете доста се заглеждат.

Но какво да създадем, с цел да имаме страхотни задни извивки? Веднага мнозина ще кажат, че би трябвало да се вършат доста извършения. Други пък ще заложат на строги диети в името на апетитните задни форми, написа jenata.blitz.bg.

Професионалната съветска танцьорка, хореограф и блогър Полина Дубкова обаче не е напълно съгласна с това. Тя уточни, че би трябвало да извършите единствено две неща, с цел да имате съвършена форма на дупето освен това без да посещавате фитнес залата и да се подлагате на строги диетични ограничавания.

По думите ѝ това са двете златни правила, която всяка жена би трябвало да съблюдава.

Според специалиста строгите диети и изтощителните тренировки във фитнеса са безполезни. По думите ѝ вместо това е належащо да поддържате водния баланс на тялото и да изпълнявате елементарни извършения вкъщи.

„ Струва си да се откажете от всевъзможни сладки газирани питиета - те скапват кожата и въздействат отрицателно на фигурата като цяло. Необходимо е да се следи здравето, защото външното положение на тялото е отражение на вътрешното “, акцентира експертът.

Освен това Дъбкова предложи разпъване след всяка домашна подготовка . Хореографът поучава да се тренира два или три пъти седмично, като отбелязва, че главното в този подготвителен режим е стабилността.

„ Разтягането ще помогне да се резервира елегантността на фигурата и меките линии, както и да се получи гъвкавост. В допълнение, това ще ви разреши да развиете способността да се движите гладко и без задръжки в всекидневието “, изясни тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР