Няма интрига в балотажа в София. Щеше да има, ако

...
Няма интрига в балотажа в София. Щеше да има, ако
Коментари Харесай

Журналист: Аферата не беше “Костинброд”, а Манолова

Няма конспирация в балотажа в София. Щеше да има, в случай че беше всеки различен претендент, само че не и Мая Манолова. В навечерието сме на 30-годишнината от демокрацията в България. Това съобщи журналистът Лилия Вучкова в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Манолова не е гражданска кандидатура, нямаше да стане втора без гласовете на Българска социалистическа партия. Тя би трябвало да е признателна на тази поддръжка и да спре да се крие зад жителите. Не ми е забавно да ме приканват на протести. Искам някой да ме призове да се усмихна ", сподели още тя.

"По самодейност на Манолова, тя стана лице на тежка операция на едни естествени избори преди години. Аферата не е “Костинброд, а Манолова. Имаше огромна неистина в изборната вечер ", разкри Вучкова.

"Разхождам се из София и това, което виждам ми харесва. София постоянно ще има своите проблеми, само че мои другари чужденци са впечатлени от развиването на столицата. Как индивидът, който сътвори най-голямата спекулация ще се бори с корупцията ", попита Лилия Вучкова.

"Партийният модел би трябвало да бъде пропуснат и да се вкара личностно ръководство. Можещите би трябвало да ръководят. Идеята на Мая Манолова е да се промени корупцията в София, като в случай че това се промени, столицата ще придобие по-добър облик ", счита режисьорът Максим Генчев.

"Искам да прикани хората да гласоподават на втори тур, това е доста значимо ", приключи журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР