Няма индикации, че омикрон варианта е стигнал до България. Не

...
Няма индикации, че омикрон варианта е стигнал до България. Не
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов за новия щам: Няма индикации, че е стигнал до България. Не си правете илюзии обаче - няма да ни се размине

Няма индикации, че омикрон разновидността е стигнал до България. Не си правете илюзии обаче - няма да ни се размине. Това написа в дневния си разбор математикът проф. Николай Витанов.

“Смъртността за ноември 2021 до момента е 56.1% по-висока от смъртността за ноември 2020 година Изводите си ги правете сами “, показва още той в профила си във Facebook.

“Като гледате - време за разпределяне на златни медали за справяне с пандемията е “, възмущава се професорът на скандалното разпределяне на медали от страна на здравния министър Стойчо Кацаров в разгара на четвъртата вълна и голямата смъртност у нас.

Ето какво написа още проф. Николай Витанов:
свързани новини67012на 27.11.202129620на 23.11.2021
Кратка информация за оперативната конюнктура за във връзка с пандемията COVID-19 за 27 ноември 2021 година Тази информация е за хората, които желаят да знаят какво чакам, че ще се случи с пандeмията в околните дни. Информацията е такава, каквато излиза от компютрите. Добро или неприятно, това излиза, това ви пиша.

Понеже ме нямаше цяла седмица, през днешния ден изключително ще дам малко спомагателна информация и ще отговоля на няколко въпроса. Накрая ще има и нещо радостно, с цел да ви е по-приятен денят.

1. Вчера ви писах, че три области са тръгнали да излизат от виолетовия цвят на картата на риска по нашата методология. Можете да погледнете картата и да ги видите кои са. Не имам вяра тук нещо да ви изненадва. От много време пиша, че се чака обстановката в Източна да се усъвършенства и да е по-добра от обстановката в Западна България. Това и се случва.

2. Контролните цифри за края на месеца. Вчера смъртността за деня бе 105. Контролното число за края на ноември го знаете - 100. Горе-долу сме там. Хейтърите нещо да изреват по въпроса? Ситуацията с оргазмите май се обръща - Витанов към този момент изпитва оргазъм когато приказва за намаляваща смъртност. Тъпа теорийка е тая с оргазмите, от мен да знаете.

Следващото контролно число е за броя на новите случаи. Знаете го - 2000 в края на месеца. Днес сме на 2488. Тук към този момент има известна разлика, която маже да повлияе на това, кой ще е устойчивият сюжет за декември. Каква е обстановката тук, ще забележим идващия четвъртък. Вторник и сряда не ги броим, там се нанасят данни от събота и неделя.

3. Новият вид на вируса. Питате какво става с омикрон-варианта. питате, тъй като знаете, че Витанов има система за ранно предизвестие. И допускате, че е пусната. Да, пусната е. Няма индикации, че омикрон разновидността е стигнал до България. Не си правете илюзии обаче - няма да ни се размине. Когато тръгне да се бори за превъзходство и у нас, при мен знаците ще изпищят и ще ви осведомявам.

4. Текущата смъртност

Статистика за смъртността (данни от уеб страницата https://coronavirus.bg/)
Починали в края на октомври - 23 999
Починали до 18 ноември 2021 - 27 996
Починали ноември 2021 - 3997 – (за 26 дни)
Починали за ноември 2020 - 2560

Смъртност до момента за ноември 2021 спрямо ноември 2020: 156,1%, а до края на месеца има още време. Смъртността за ноември 2021 до момента е 56.1% по-висока от смъртността за ноември 2020 година Изводите си ги правете сами. Като гледате - време за разпределяне на златни медали за справяне с пандемията е.

5. Базовото репродуктивно число - през днешния ден е 0.968. Бавното стесняване на обсега на болестта продължава. Ключовата дума тук е постепенно. Иначе казано - незадоволително бързо. Здравната система продължава да е в положение на техническо претоварване - дейните случаи са над 100 000, ще има да изчакаме да паднат под 80 000, че да излезнем от техническото претоварване.

Здравната система е и в положение на кадрово претоварване. Простичкият въпрос е дали тази система ще може да оттъхне, преди да налети омикрон разновидността. Въпросът си има и отговор, само че дано го дават други анализатори. Витанов ще помълчи към този момент. Всъщност, какво беше - Витанов говорел за себе си в трето лице само число. Ех, че като падне нощта и изгрее Луната - излиза злобарят и почва да и приказва с подвийващ глас - Знаеш ли ма, Витанов приказва за себе с в трето лице само число, Витанов приказва за себе си в трето лице само число..... И се усеща злобарят важен. А Луната се прозява и си мисли: Тоя си мисли, че го чувам. Ако съм слушала всичкия писък, ориентиран към мен за последните 4 милиарда години, да съм се разпаднала на камъчета.

Добре, стига разбори. Сега малко радостно. Знаете, че в действителност се занимавам с математическа обществена динамичност. Това е обвързвано с пресмятане и прогнозирането на държанието на обществени групи - дребни и огромни. Целите са две, само че няма да ви ги кажа, че Рокфелер, Ротшилд и Бил Гейтс ще ме бият. Та, като по този начин, си натрупвам радостни нещица за държание на хора и обществени групи. Днес ще викажа няколко думи за правилото на Питър, а той е:

В една подчиненост всеки се стреми да доближи своето равнище на непросветеност.
Смешката е, че Питър извежда този принцип, като проучва канадската просветителна система. За тези, които още не са си изпили кафето и не загряват - КАНАДА, КАНАДА, КАНАДА. Що написа Витанов Канада с основни букви. Ами не знам, ще го запитвам.

Та значи, всеки драпа към позиция, за която е незапознат. Но това си има разследване. Като попадне на позициата, тоз чиляк нищо не може да свърши - щото е незапознат. Ще кажете - покажи илюстративна картинка. Ей ви я по-долу. Шапка смъквам на този, дето я е направил. Отлична илюстрация на правилото на Питър.

Та, нашия човек е на позиция за която е незапознат. Какво прави на нея (виж картинката). А кой прави работата? Ами тези, които още не са достигнали равнището си на непросветеност. Работягите от долните равнища на йерархията. Какви са радостните заключения.

1. Бъдете подозрителни към всичко, което иде от Канада. Принципът на Питър е бил дефиниран там.

2. Като видите кръгли маси с високостоящи в йерархиите хора около тях, знаете към този момент, че работа там не се прави. Тия работи се върщат по късни доби от други хора.

3. Когато при вас пристигна някой високостоящ в йерархията и каже: Дайте си концепциите, пък аз ще ги осъществявам, знаете защо иде тирада. Знаете и какъв брой ще ги осъществя.

4. Когато си високо в йерархията и тръгнеш да постигаш леви цели с дясна политика, неизбежно ще се озовеш в ръцете на Станишев в ПЕС, а той ще те оправи, тъй като още не е достигнал равнището си на непросветеност. И така, незабелязано ще станеш социалист, даже да си учил в Харвард (или пък в провослутата Канада).

Деминг е споделил: Ако имаш вярната доктрина, нещата са лесни. И за пояснение и за правене. Както виждате, правилото на Питър е добра доктрина. Не го забравяйте.

Между другото: какво стана с тоталния локдаун. Беше ли натрапен преди изборите, че мен нещо ме нямаше в страната, а и по погребения вървях, та съм изтървал какво е станало. ЙОК, ЙОК, ЙОК и по този начин до края на......годината (не на света).

Така, най-после да ви напиша (нали знаете, законът на Витанов споделя, че с цел да се разбере едно нещо от до 75% от народа, то би трябвало да се повтори най-малко 12 пъти, че да стигне до повече хора): Както виждате, към този момент нещата са добре, удобния сюжет е резистентен. Но виждате и какво става из Европа.

Затова - профилактично - вършете си работата, живейте си живота, само че се пазете. пазвайте три шарана отдалеченост (ако сте не запомнили какъв брой е дълъг един прекрасен шаран, Никулден иде, погледнете в магазина) стойте надалеч от места на всеобщи събирания. Като се приберете в къщи, измийте си добре ръцете. Ей такива, обикновени неща.

Който желае, може и да се имунизира (ама не е задължително).

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР