Няма индикации, че изчезналото в петък 12-годишно момче от Перник

...
Няма индикации, че изчезналото в петък 12-годишно момче от Перник
Коментари Харесай

Екстрасенс казал на бащата на Сашко да свика среднощна акция за търсене над гробищата

Няма индикации, че изчезналото в петък 12-годишно момче от Перник се е появявало някъде, заяви пред Би Ти Ви участник в издирването (всичко известно досега вижте тук). Той добави, че към 1.30 часа тази нощ бащата е провокирал акция за търсене на детето в региона над старите гробища на града. Мястото му било посочено от екстрасенс. Претърсването на региона и изоставените постройки в региона не е разкрило нищо.

Община Перник има над 270 камери, като те се употребяват в търсенето на Александър. Съдействие оферират и хора, които имат лични камери. Проблем е, че най-близките до мястото на случая записващи устройства са на 1.5 километра, съобщи " Дневник ". Картината от тях е прегледана още в петък, само че на тях не се вижда детето да слиза към града.

Всички появили се досега видеоклипове, за които се твърди, че е снимано изчезналото дете, са тествани, само че на нито един от тях не е то. Съдействие оказват и хората с частни камери.

" Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите дейности, които може да са свързани с битието и положението му. Има закъснение на подаването на информация към органите на Министерство на вътрешните работи от страната на бащата и околните на момчето. От психическа позиция бащата прекомерно умерено изяснява цялата обстановка, това би трябвало да се вземе поради ", разяснява обстановка пред Българска национална телевизия криминалистът Ботьо Ботев.

Вчера от прокуратурата оповестиха, че досега няма доказателства детето да е жертва на закононарушение.

Според криминалиста фактът, че издирването не дава резултат досега, не значи, че нещата не се правят вярно и проведено. Ботев разяснява, че за първи път е очевидец на такава спонтанна гражданската реакция, обвързвана с издирването на липсващ човек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР