Няма голяма промяна - дали съм зад решетки, или не,

...
Няма голяма промяна - дали съм зад решетки, или не,
Коментари Харесай

Андре Токев от затвора: Не се връщам назад, живея днес и планирам за утре

" Няма огромна смяна - дали съм зад решетки, или не, животът продължава " - това казва пред bTV началник Андре Токев, който сега излежава ефикасна присъда в пандиза в Казичене, откакто в края на октомври бе арестуван за ръководство на транспортно средство в нетрезво положение.

Тогава пробата с дрегер регистрира 1,9 промила наличие на алкохол, а кръвната проба - 1,7 промила. Беше сниман да кара пикапа си с разпадащи се гуми по джанти на Околовръстното шосе на София. Тъй като закононарушението бе осъществено по време на изпитателен период към по-ранна условна присъда,.

" Всеки ден отивам на фитнес, употребявам оптимално времето - дали ще е за четене, или нещо друго... Отиваме на шопинг, да си купим вода. Имаме лавка, " прибавя известният готвач в изявление пред bTV.

Той споделя, че изискванията са доста по-добри, в сравнение с е предполагал - " Като общежитие е " Можеш да се движиш свободно, няма ограничавания да вървиш без връзки, без колан. Когато човек открие положителни неща, се усеща по-добре. "

Кандидатствал е за работа в кухнята, с цел да редуцира времето, което ще прекара в пандиза: " Трябва да минат комисии, малко се бавят. Ако работиш целия месец, присъдата ти се понижава с почти 13 дни. "  

Най-тежко претърпява това, че не може да се види с околните си и да помогне на екипа си: " Най-много боли от безпомощността. Не мога да видя и внучката си. За тези неща се ядосваш, само че не мога да ги трансформира, по тази причина се пробвам да не влизам толкоз надълбоко в тази болежка. "  

Такев споделя и каква е повода да изгуби надзор през октомври - бутилка вино: " Хората си мислят, че аз пия в големи количества. Не, ензимът, който разгражда алкохола, при мен е по-слаб. Два или три пъти в годината пия по-количествено. За някои хора в моето село това е единствено предястие. "

Не помни по какъв начин се е качил в колата, а първите ясни моменти в паметта му по-късно са от идването на служителите на реда: " Просто седях на околовръстния път, те пристигнаха. Видях че колата е без джанти, само че не можех да си обясня за какво. "

" Не съм подвластен, аз съм състезател. Никога не съм изпитвал потребност да пия непрекъснато, " споделя още той. " Пия в рамките, само че мога и един месец да не пия никакъв алкохол. Просто не мога да го разграждам. Трябваше по-рано да кажа " Щом не можеш, недей да го правиш. "  

Въпреки неприятното развиване, готвачът гледа положително на обстановката: " Мога единствено да се поуча и да се боря нещата да станат по-добре. Аз не се връщам обратно - пребивавам през днешния ден и възнамерявам какво може да се случи на следващия ден. Взимам си поуката и не преставам напред. Това ми оказва помощ. "

Не пробва да отхвърли виновността си: " Направил съм нещо, което не е правилно и редно, претърпявам си наказването и това е - може ли да се промени нещо? Не може. "

Токев признава, че арестуването се е отразило и на бизнеса му, само че е убеден, че проблемите не са необратими: " Когато човек работи с ръце, сърце и глава, нещата ще се получат. Това никой не може да ми го отнеме. "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР