Няма друг народ, който да почита така палачите си… Така

...
Няма друг народ, който да почита така палачите си… Така
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Няма друг народ, който да почита така палачите си…

Няма различен народ, който да уважава по този начин палачите си… Така жигосва в собствен пост Елена Гунчева-Гривова, отдаден на разногласието към паметниците в България. Тя дава и обстоятелства от българската история и дейни участници в нея.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
ПАМЕТНИКЪТ НА УБИЙЦИТЕ СТОИ! Преди осемдесет години, на днешния ден, британски и американски бойни самолети бомбардират София. До този миг България не е изпращала войски на фронта и интензивно не е взела участие във Втората Световна война. В София не са наранени военни обекти, а единствено цивилни: 900 души СА УБИТИ, а над 1000 РАНЕНИ. Мирни поданици – дами, деца, старци, мъже. Американските летци даже не се замислят, преди да изсипят смъртоносният си товар върху мирните цивилни поданици на столицата ни. Много хора губят освен околните си, децата си, родителите си, само че и домовете си. Американските и британски летци хвърлят над 1784 смъртоносни бомби през нощта и деня върху цивилното население.Разрушените здания са стотици. Засегнати са доста публични здания – Народното събрание, Българска академия на науките, Държавната печатница, Софийския университет, Министерствата на правораздаването, вътрешните работи и войната, Народния спектакъл, Централната минерална баня, Главния павилион на Александровска болница, хотел „ Империал “, голям брой жилищни здания. Над 300 000 души се изтеглят от София поради систематичните бомбаровки. В актуалното ни време, българските прислужници на същите тези страни, изпратили смъртоносните бомби, избили мирни българи, в това число дами и деца, сложиха ПАМЕТНИК НА УБИЙЦИТЕ – АМЕРИКАНСКИТЕ ПИЛОТИ, в София.
Паметник на убийците!!! Няма различен народ, който да уважава по този начин палачите си.
“Демократичните ” български държавни управления последните три десетилетия са подготвени да дадат в курбан народа си. Разрушиха по-зле и от бомбите българската страна. Поклониха се на палачите и направиха монумент на убийците! Българи, ще позволим ли да има монументи на убийците на български деца, дами и старци в София? Всеки ден от съществуването на този монумент, е мощен пестник в лицето на всеки българин. Само робите няма достолепието да кажат истината и да защитят свободата си и достойнството си! България уважава убийци! А там някъде, капитан Списаревски гние в гроба. Полузабравен. Дал живота си като камикадзе в небето над София, с цел да избави живота на децата долу. А ДНЕШНИТЕ БЪЛГАРИ ИЗДИГАТ ПАМЕТНИК НА УБИЙЦИТЕ МУ!!! Българи, не забравяйте убийците! Не забравяйте и героите на България! Убийците и героите нямат място едни до други! Още вести четете в секция България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР