Няма драма с участието на патриотите в правителството. ЕС иска

...
Няма драма с участието на патриотите в правителството. ЕС иска
Коментари Харесай

Емил Радев: Няма драма с участието на патриотите в правителството

Няма драма с присъединяване на патриотите в държавното управление. Европейски Съюз желае една постоянна България със устойчиво ръководство. Това сподели в предаването „ Лице в лице” евродепутатът и представител на ГЕРБ Емил Радев.

В коментар на настояването на Движение за права и свободи за оставка на Валери Симеонов и писмото, което са написали в тази връзка до евроинституциите”, Радев съобщи, че това е следващата офанзива против държавното управление.

По думите му, това че патриотите са в ръководството на България по никакъв метод не тормози никого в Брюксел.

„ В момента и в Австрия влизат сили, които са националистически, това което виждаме в някои от старите страни членки е в пъти антиевропейско. Патриотите подписаха в съглашението, че са проевропейски настроени, че поддържат европейския път на България и всичко това не дава никакви мотиви за паника в Брюксел.”

Писмото на Движение за права и свободи е ориентирано да породи вътрешнополитически резултат, в сравнение с да породи външнополитически последствия, добави евродепутатът и посочи, че за ГЕРБ по никакъв метод не стои въпросът да се скапва обединението с патриотите.

„ Има хора, на които работата им е всеки месец да са в Брюксел и да клеветят българската страна. Тези хора оттова нататък имат доста огромна изгода България да бъде измежду черните овце, да бъде посочена с пръст, тъй като от там нататък първо се употребява за вътрешнополитически цели, за офанзива против правителството”, сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР