Няма дим без огън! Такова е положението в ЦСКА и

...
Няма дим без огън! Такова е положението в ЦСКА и
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бойкот в ЦСКА преди Вечното дерби!

Няма пушек без огън! Такова е ситуацията в ЦСКА и за това си има пояснение. Футболистите не желаят да се напрягат и да играя, защото много време не са получавали пари, а някои са декларирали, че в случай че до събота не се изплати дължимото, те няма да излязат във Вечното дерби с Левски, научи Lupa.bg.

От пролетното възобновяване на шампионата изминаха седем кръга, в които " армейците " записаха пет победи и две загуби, в това число и вчерашната от Локомотив Пд с 1:2 в София. Това разгневи последователите, които гневно желаеха оставката на наставника Нестор Ел Маестро, а някои стигнаха и по-далеч - благодетелят Гриша Ганчев да си потегля от Борисовата градина!

Според тях най-удачният вид за треньор сега е Стамен Белчев, който води дубъла и желаят той да седне на скамейката против Левски в неделя, с цел да не се бере нов позор.

Част от футболистите са признали пред свои близки, че нямат въодушевление за игра, а това си проличава и с просто око, не е нужно да си експерт, с цел да видиш, че нещо в отбора куца.

За първи път от много време насам на " Армията " има закъснение с парите, както на играчите, по този начин и на чиновниците в клуба, като последните са привикнали с тези порядки - първо всичко за тима, а за тях каквото остане. И когато стане.

От 15 януари състезателите не са взели и стотинка, а математически изразено това значи, че напълно скоро този интервал ще набъбне до два месеца. В съблекалнята се подигравали на Нестор Ел Маестро, въпреки и не толкоз брутално, както при първия му престой, само че са му дали ясно да се разбере, че няма ли пари до събота, да не чака нещо на терена. Лидерите са споделили това за думите им да стигнат до Гриша Ганчев, който от известно време се е покрил и не се вълнува какво става с тима, а сякаш работи нещата по реконструкцията на стадион " Българска войска ".

Синът му Данаил Ганчев е приказвал с него, че в случай че не се оправят нещата, ситуацията ще стане още по-тежко, в случай че се загуби и Вечното дерби, защото тарторите в агитката са декларирали, че тогава ще вземат нещата в свои ръце.

А това излиза наяве и от позицията на една от най-влиятелните фракции в Сектор " Г " - тази на Офендърс: " И не на последно място желаеме най-сетне някой в ЦСКА да поеме отговорност за всичко протичащо се и да откри топките си, решавайки казуса. Защото най-после ще го решим ние. Така, както би трябвало! За това мислете му, времето за оправдания завърши от дълго време! ".

За заканите са удостоверили и няколко от чужденците, които напоследък са на мушка. Lupa.bg научи и техните имена - Тобиас Хайнц, Тибо Вион, Джонатан Линдсет и Браян Кордоба.

Вратарят Густаво Бусато е опитал да потуши напрежението сред двете страни, защото на този стадий е пожален от гнева на почитателите, а повода е, че в много от последните мачове избавя тима с реакциите и в действителност се трансформира в една от най-важните фигури в ЦСКА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР