Няма ден, в който Мегз да не изненада своите последователи

...
Няма ден, в който Мегз да не изненада своите последователи
Коментари Харесай

Мегз става лектор по мода в Югозападния университет

Няма ден, в който Мегз да не изненада своите почитатели с нещо ново.

Последната вест около интернет сензацията е, че изнася лекции по мода в Югозападния Университет " Неофит Рилски " в Благоевград. Каканашева разгласява в профилите си в обществените мрежи фотоси от самата лекция. 

В Югозападния Университет преподават и други известни създатели. Това са Жени Живкова - още веднъж мода и Орлин Горанов - музика. Учудващо е тъй като Каканашева е още напълно млада - едвам на 27, а към този момент е удостоена с сходна чест. Oт университета считат да поверят на Каканашева да учи студентите на това, в което е ненадмината - маркетинг и създаване на бранд в модата.

От университета разясниха: „ При нея маркетингът, рекламата и развиването на бранд са просто част от кръвта й. Тя живее с тях. Студентите имат голям интерес към нея. Възхищават й се. Тя е млада, известна и съумяла с мода в България. Затова те я слушат и попиват извънредно деликатно всяка нейна дума. Имаме потребност от такива фрагменти. За нас е чест да бъде част от колектива ни ". 

Каканашева също сбито добави: „ За мен е голяма чест и наслада да споделя знанията си. Приемам го като голяма отговорност и ще дам всичко от себе си. "

Мегз още е била поканена от управлението на университета да взе участие в раздаването на дипломите на завършващите студенти. Носителката на Златна Игла за " Модна къща " на годината е държала тирада на формалната гала дружно с декана и заместител декана на университета. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР