Няма да ви изненадаме, като ви кажем, че щастието –

...
Няма да ви изненадаме, като ви кажем, че щастието –
Коментари Харесай

Най-блажените чувства на света

Няма да ви изненадаме, като ви кажем, че щастието – същинско и неподправено – се състои в елементарните неща, в дребните елементи.

Ето кои са най-блажените усеща, които човек може да изпита:

1. Да се събудим и да се почувстваме задоволително наспани – не с боцкащи от недоспиване очи и не с главоболие от преспиване. А да усетим, че сме си взели точното количество сън, от което организмът ни е имал потребност и което ще ни помогне да се впуснем в деня си отпочинали и изпълнени с сила и положително въодушевление.

2. Да подушим ароматно кафе, до момента в който следим изгрева. Освен че това е една от най-красивите гледки на света, тя е и извънредно зареждаща. Сякаш сме очевидци на пробуждането на деня, настъпването на утрото като знак на ново начало и нов късмет да бъдем щастливи. А в композиция с чаша ароматно кафе граничи с визията за райско самодоволство.

3. Да се плъзнем върху чистите чаршафи след дълъг ден и ободрителен душ. Мислим си, че няма изключително значение в какво спим, обаче въобще не е по този начин – обърнете внимание на метода, по който усещате тялото си, когато сте имали дълъг и изтощителен ден, само че въпреки всичко сте намерили сили вечерта освен да си вземете душ, само че и да си промените спалното долни дрехи. Запомнете тази ароматна хладна прохлада, която обгръща тялото ви и ви подсигурява пълноценна нощна отмора.

4. Първата хапка, когато сте доста гладни. Когато човек трансферира момента на елементарния апетит, настава оня, вълчият апетит. Не единствено че започваме да ненавиждаме света, само че и организмът ни се усеща измършавял. Първата хапка от вкусно ядене в сходно положение е едно от най-приятните и блажени чувства на света.

5. Силна прегръдка с човек, който ви е липсвал. Не сте се виждали от дълго време с човек, който обичате. Когато най-сетне имате опцията да го прегърнете и да вдишате аромата му, притваряте блажено очи и просто се наслаждавате на чувството.

6. Да спиш в едно легло с някого, който обичаш. Партньорството е доверие. Споделянето на съня с някого е висша форма а доверие. Какво по-приятно от това да делиш постелята си със безценен на сърцето ти човек, да се сгушваш у него, да се будиш до него?

7. Да слушаш обичаните песни по време на път. Това работи в действителност зареждащо. Особено в случай че пътувате на отмора, песните ще основат у вас прелестно настроени е и ще настроят мозъка ви на ваканционна периодичност.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР