Няма да участваме в сглобки и некоалиции в СОС.Това заяви

...
Няма да участваме в сглобки и некоалиции в СОС.Това заяви
Коментари Харесай

Иван Таков: Няма да участваме в сглобки и некоалиции в СОС

Няма да участваме в сглобки и некоалиции в СОС.

Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков във връзка неналичието на болшинство на някоя от партиите в Столичния общински съвет след локалните избори.

" Със сигурност нашата група ще работи доста интензивно в Столичния общински съвет, както беше и до момента, разяснява той. - Ще търсим поддръжка за всички наши политики и хрумвания и за реализация на огромните цели, които ясно поставихме и по време на предизборната акция. Всеки в СОС, който ги припознава и счита, че биха били потребни за града и хората, е добре пристигнал да ни поддържа. Но няма да вършим обединения или сглобки за непременно да участваме в ръководството на Столична община ".

Иван Таков означи, че Българска социалистическа партия е единствената лява партия в Столичния общински съвет.

" По тази причина ние естествени сътрудници там нямаме, сподели още той. - Ще си приказваме с всички политически групи по избрани тематики, които са значими за града и за хората, съгласно нас. Ще поддържаме всяко положително решение. Към тези оферти, които ощетяват жителите или града, ще бъдем безкомпромисни. Очаквам сътрудниците от другите политически групи в СОС да заявят ясно целите си и да забележим по кои политики вижданията ни съответстват ".

Председателят на Българска социалистическа партия - София съобщи, че безпринципните сглобки водят до ръководство, което не е положително за страната. " Виждаме го на национално равнище, сподели той. - Ние не желаеме да участваме в следващото ръководство на Столична община, което няма да е положително за града и за хората в него ".

Иван Таков означи със удовлетворение, че посланията на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " в предизборната акция са били чути от хората. " В акцията за локалните избори ние имахме цел и я постигнахме. Резултатите го потвърждават, сподели той. - Кампанията ни в София беше прочувствена. Идеите, които лансирахме тук, в столицата, явно доближиха и до другите градове в страната. И дадоха добър резултат. Ние показахме какви са правилата на лявото и по какъв начин би трябвало да се борим против неправдите. Защото проблемите, които имаме в София, съществуват и в другите градове в страната. Неравенствата са шокиращи. И те не са единствено в София, а са на всички места в страната ".

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР