Няма да те навиваме да си включваш стационарен телефон -

...
Няма да те навиваме да си включваш стационарен телефон -
Коментари Харесай

Телефонизация

Няма да те навиваме да си включваш стационарен телефон - едва ли е ти би трябвало изключително доста, в случай че не би трябвало да приказваш с баба си. Но притежаването и потреблението на смарт телефон е значимо и към този момент е безапелационна част от всекидневието ни. Ето защо най-често го полваме. А в случай че пък ти го полваш и за друго, допълвай самоуверено в мненията.

Всеки употребява смарт телефона си за доста и разнообразни неща, с изключение на за " ало ". Тук сме събрали няколко хрумвания, които да ти оказват помощ да не умираш от досада в избрани обстановки, а пък и могат да се окажат потребни.

Нет
Това е напълно съществено - реши си какъв контракт ще подписваш с мобилния си оператор. Така или другояче, парите ще ги даваш, само че гледай нетът ти да е с добра скорост, тъй като няма нищо по изнервящо от това да чакаш 5 минути телефонът ти да зареди някоя страница.

Музика
Въпрос на персонални желания, несъмнено, само че се приготви добре. По-добре да имаш музика, която няма много-много да сушшаш, в сравнение с да ти се дослуша съответно нещо, а да го нямаш. И постоянно носи със себе си data-кабел.



Игри
Един от най-приятните разновидности за губене на време. Особено настоящите модели смарт телефони могат да поддържат много съществени игри с прекрасен геймплей и добра графика, тъй че удоволствието ще е цялостно. Още повече, в случай че пък пробвате с сътрудници или другари да извършите един multiplayer между тях, а изгубилият да черпи.

Социални мрежи
Фейсбук, Twitter, Instagram, Pinterest, Linked In и още доста други - всяка от тях е с съответно предопределение и единствено от теб зависи дали ще ти е забавна и потребна.

Месинджъри
Да, mIRC и ICQ останаха в историята, само че Skype, Фейсбук Messenger, WhatsApp, HangOuts и други са по-актуални от всеки път. А и доста по-практични от познатото писане на sms-и, даже единствено поради опцията да пращаш фотоси, клипчета и звуци.



Viber
Не че вършим реклама, само че е много остроумен метод да приказваш гратис единствено посредством нет с всички други фенове на приложението. Звукът е леко друг от този на естествените диалози, само че се привиква. Пък и е гратис, тъй че няма от какво да се оплакваш.

Грижа
Task Killer, Battery Doctor и всевъзможни такива приложения могат да се окажат извънредно потребни, с цел да спестиш някой и различен час живот на батерията си, а и да позабързаш малко работата на телефона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР