Няма да се уморя да повтарям, че хората обичат новото.

...
Няма да се уморя да повтарям, че хората обичат новото.
Коментари Харесай

Стойчев: Хората обичат новото, а Манолова не е нова

„ Няма да се уморя да дублирам, че хората обичат новото. Но Мая Манолова не е нова. Това, че се кандидатира за кмет, белким не е влизане в политиката? Слави Трифонов го знаем какъв е неговият надолнище. Няма нищо ново. “ Това съобщи пред Българска национална телевизия политологът Стойчо Стойчев. Той и сътрудника му Татяна Буруджиева разясниха политическите процеси у нас и свадите към обвинения Васил Божков.

„ Няма условия за предварителни избори. Няма кой да пристигна. Появява се акция вид „ кенгуру “- ту се появаваш, ту те няма. За какво да вървят да гласоподават, в случай че не им дадеш вяра? “, попита от своя страна Буруджиева. Стойчев напомни, че Манолова е била и народен представител от Българска социалистическа партия, преди да отиде на поста на омбудсман.

Двамата анализатори разясниха и офанзивата на Васил Божков против властта. „ Да си фантазират хората, които дават пари, че те вършат политиката и да споделят по кое време е времето за избори, не е в региона на политологичния разбор, а на различен вид специалности. Абсолютна неточност е по този метод да се влиза в политиката “, сподели Буруджиева. И насочи рецензия към „ добре заплатените пиари на Божков “, които съгласно нея не са наясно какво тъкмо правят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР