Няма да приемем правителство, в което участват Кирил Петков и

...
Няма да приемем правителство, в което участват Кирил Петков и
Коментари Харесай

Даниел Митов: Няма да приемем правителство, в което участват Петков и Василев

Няма да приемем държавно управление, в което вземат участие Кирил Петков и Асен Василев. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ и заместник-председателя на партията Даниел Митов.

„ Ние предложихме механически кабинет, не знам за какво не беше подсилен. На който и да бъде даден мандатът, да огледа какво предложихме. Още с първия мандат предложихме ясни цели. “ - сподели заместник-председателят на ГЕРБ.

" Призоваваме " Демократична България ", в случай че бъде даден мандатът, да проявят храброст ", сподели Митов, като добави, че на който и да бъде даден мандатът, би трябвало да реши, да подходи съществено и оттова нататък към този момент да се разисква, другояче до на следващия ден могат да се развиват хипотези.

Той прикани да стартира да се работи по разпоредбите на демокрацията и по механизми, по които се одобряват съществени задължения, а точно лидерски диалог, на който да се уточнят целите.

" Редно е към този момент демокрацията да стартира да работи в режим на нормалност ", безапелационен е Митов.

Коалиции съгласно него не са вероятни.

" Първо, въобще нямаме никаква концепция за това на кого ще бъде даден мандатът. Второ, ние призовахме, който и на получи мандата, изключително в случай че е Демократична България, да погледнат обратно във времето, и да си дадат сметка, че са взели участие в болшинство и в ръководство, в които има съществени подозрения за корупционни практики. " - сподели още той. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР