Няма да подкрепим кабинета, предложен от Продължаваме Промяната и коалиционните

...
Няма да подкрепим кабинета, предложен от Продължаваме Промяната и коалиционните
Коментари Харесай

Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи кабинета, предложен от ПП

Няма да подкрепим кабинета, препоръчан от „ Продължаваме Промяната ” и съдружните ѝ сътрудници. Това сподели пред ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„ И към този миг не знаем нищо за бъдещия състав на държавното управление ”, разяснява Атанасова и добави, че това е коалиция на ляволиберални партии. „ Ние сме дясна партия, имаме нашите стратегии и идеология и я съблюдаваме. Никога до момента ГЕРБ не е управлявала нито с Българска социалистическа партия, нито с Движение за права и свободи ”, означи тя.

„ Даваме си ясно сметка, че страната ни в действителност има потребност от постоянно държавно управление, тъй като за всички е ясно, че два поредни Народното събрание се провалиха в опита си да излъчат постоянен кабинет и този неуспех беше осъден от българските жители ”, разяснява още ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Атанасова акцентира, че кворумът е главен ангажимент на ръководещите, а не на опозицията, само че ангажимент на всеки депутат е да посещава както съвещанията на комисиите, по този начин и пленарните съвещания. „ Когато става дума за решения, свързани с българския народен интерес, ще поддържаме всички положителни решения ”, съобщи тя, като добави, че няма да има толеранс във връзка с грешките.

Атанасова заявява, че ГЕРБ ще бъде не шумна и нападателна, а градивна, знаеща и изискваща съпротива. Тя добави, че това е едно от първите условия за мощно и положително ръководство - опозицията да бъде мощна и изискваща.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР