Няма да отидем на избори 2 в 1, ще отидем

...
Няма да отидем на избори 2 в 1, ще отидем
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Ще има ротация, правителството ще изкара пълен ма...

" Няма да отидем на избори 2 в 1, ще отидем на избори, тогава когато Борисов е подготвен да " сготви " напълно Промяната, зависи по кое време ще се почувства задоволително мощен ", счита Дамянова.

 

Тя разяснява и напрежението в ръководещата сглобка, дни преди предстоящата ротация на кабинета – " Това са рутинни стихии в чаша вода, които ще ни разиграват всякога преди някакви промени ".

 

" Истината е, че ротацията е комплициран развой и още по-сложно е, че те не са си го регламентирали между тях. Става триж по-сложен от това, че единственият правилник, който са създали, е какво ще работи Денков по-късно. И внезапно, ненадейно Кирил Петков взема решение да не съблюдава. Но както се споделя " този път Петков бързо осъзна, че настояването му… Денков направи огромна нелепост, заявявайки, че Министерство на външните работи ще даде повече глас на Политическа партия и това наруши естествения баланс – " Ники би трябвало да пътува ", уточни още информационният специалист.

Тя означи, че " Продължаваме промяната " би трябвало да има свое политическо семейство, само че това е въпрос на същинска партийна работа, " която, сякаш не им се отдава доста ", посочи Дамянова - " Истината е, че това беше каране един против различен и кой ще мигне пръв. Кирил мигна пръв, тъй като настояването му с изключение на, че е нестимулирано и е нелогично. "

 

" Това ни даде опция да разберем, че ние живеем в една непрекъсната неистина. На нас ни споделяха това е наше държавно управление. 8 месеца по-късно Петков сподели, че това не е чисто наше държавно управление. Защото Министерство на вътрешните работи министърът не е наш, а е на ГЕРБ ", добави Дамянова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР