“Няма да му духам на Слави, пардон, да му пея.

...
“Няма да му духам на Слави, пардон, да му пея.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Няма да му духам на Слави, пардон, да му пея

“Няма да му духам на Слави, пардон, да му пея ". Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов отговори на въпрос на Илиана Беновска, в случай че Слави Трифонов стане министър председател, дали ще му пее всяка вечер " Нема такава страна ".

Ще му пусна песента да си я чуе, тъй като той с песните си, народнякът, бедният човек, пя за бедния български народ, деморализира обществото, властта и влезе във властта. Някъде България би трябвало да завърши инженерството, политическото инженерство, тъй като от време на време продуктите няма да са доста положителни и не са. Трябва да спрат тези секрети срещи”, сподели Рашидов.

“Ако след соросоидите Вашето министерство на културата го завладяват тези, които са създатели на “Нема такава държава” и в този момент се споделят “Има подобен народ”? Тошко Африкански напише книга?”, попита Беновска. “Да им е халал! Ще посадят палми, ще скачат по палмите. Какво друго очаквате да стане? ", уточни депутатът.

Беновска напомни, че Рашидов е бил веднъж на изявление при Слави преди 20 години. “Защо той в този момент бяга от общественото говорене? Това боязън ли е?” попита водещата, а националният представител изясни, че един холандец му е ПР и му подсказва, че когато доста хора приказват, е хубаво един да помълчи.

“Аз му искам здраве. В момента е болно момчето и никога не съм злобен човек, само че не е цирк парламентът”, безапелационен бе Рашидов. Беновска напомни, че през 2015-а е била на изявление при Слави и му е предложила да се насочи към политиката, само че очевидно в този момент е узрял, а Рашидов разяснява, че на човек като му закъса единия бизнес се захваща за различен.

“Да им е честита песента, поздравления! Те са към този момент ръководещите! Те са депутатите. Той ги наричаше педерасти, нека не се припознаят. Тъпо е. Ирония на съдбата”, сподели Рашидов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР