Няма да критикувам бюджета сега, имаме забележки по него. Това

...
Няма да критикувам бюджета сега, имаме забележки по него. Това
Коментари Харесай

Борисов: Имам забележки по бюджета, но няма да го критикувам сега

Няма да подлагам на критика бюджета в този момент, имаме забележки по него. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, запитан дали ГЕРБ-СДС ще поддържат оферти бюджет от финансовия министър Асен Василев.  Липсата на съдружно съглашение, механизъм, изисква първо да беседваме с него (Асен Василев - б. а.), в случай че могат да се отстранят забележките, да ги отстраним, и тогава дружно да понесем отговорност по този бюджет, разяснява Борисов, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според мен е редно Василев да пристигна и по някои тематики първо да ни запознае, да каже какво мисли, за какво го мисли, и  И в случай че го вършим и го поддържаме да знаем за какво го вършим, сподели още той. 

Борисов разяснява и желанието на Европейска комисия за Илиана Иванова за български еврокомисар, оповестява Българска национална телевизия. " Позицията на ГЕРБ във връзка с присъединението на Албания и Северна Македония, Украйна, приемането на законите от Плана за възобновяване и резистентност на служебния министър Крум Зарков, се оцени високо в Брюксел и по тази причина се даде път на нашия претендент да отиде в Екологичен потенциал и по тази причина споделям, че не е определен. Илиана Иванова би трябвало да я поздравим за това ", съобщи Бойко Борисов.

Това, че имаше и втори претендент - Даниел Лорер, демонстрира какъв брой доста капацитет има България за хора, които дават отговор на тези условия, добави той.

Той сподели още, че на лидерската среща във вторник Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков изрично стоят зад думите си и държат да има ротация и да продължи да работи държавното управление.

Инфо: Българска телеграфна агенция, Българска национална телевизия

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР