Няма да коментирам реакции. Аз не обиждам, а констатирам. Това

...
Няма да коментирам реакции. Аз не обиждам, а констатирам. Това
Коментари Харесай

Президентът: Аз не обиждам, а констатирам

Няма да разясня реакции. Аз не наскърбявам, а установявам. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, на въпрос дали е очаквал такава остра реакция от Народното събрание на констатацията му, че парламентарната народна власт е атрофирала.

"Удовлетворен съм, че депутатите се вслушват в моите думи. Те са значими за нас, всички сме ги избрали и чакаме от тях доста повече. Гледаме с вяра на тяхната работа, чакаме логичен спор с ясни причини и по-малко персонални нападки. Очакваме решение на неотложни и значими въпроси за през днешния ден и за на следващия ден, а не взиране назад в предишното ", разяснява президентът.

"Като президент регистрирам и проучвам това, което се случва в страната. Това, което визира всички български жители. Това е мой дълг ", сподели президентът Радев. Думите му са в отговор на въпрос за какво най-голямата партия "е приела позицията му като заяждане " и надали не, че не е направил доклад за своята активност, а прави разбор на тяхната, което не му била работа.

Президентът Радев разяснява всичко това преди церемонията в Софийския университет за награждаването на компании, съдействали за развиването на българо-германските стопански връзки през 2017 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР