Няма да има нова гражданска война в САЩ. Така бившият

...
Няма да има нова гражданска война в САЩ. Така бившият
Коментари Харесай

Елена Поптодорова разкри ще има ли гражданска война в САЩ

Няма да има нова революция в Съединени американски щати. Така някогашният ни дипломат в Щатите Елена Поптодорова разяснява всеобщите митинги и вълнения в страната.

'Има огромно изпитание да се преминат тези расови дискриминации. Категорично всички американци осъждат вандализма, който се случва около митингите. Има хора, които се възползват от митингите ", сподели още тя.

В Съединени американски щати има ковид, криза и расови проблеми. Това е мотив да излят хората. Причините са повече от гибелта на Джордж Флойд. Събитията се развива ден по ден ", разкри Попотодорова.

Полицаят, упрекнат за убийството на Джордж Флойд, го чакат 40 години зад решетките

"Америка има история на справяне с проблеми. Има моменти на мощно вътрешно напрежение и висок стрес, само че съумяват да преминат. Смятам, че ще се преодолее обстановката ", разяснява някогашният ни дипломат в Съединени американски щати.

"Ако Тръпм се обърне единствено към своя електорат, той ще победи. Но би трябвало да разшири кръга си и да сплоти народа. Ако не се овладеят митингите, всички недоволни от икономическата рецесия ще излязат по улиците ", предвижда Елена Попотодорова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР