Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма

...
Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма
Коментари Харесай

В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го хванат, няма да има милост

Няма да има благосклонност за никого, тъй като другояче партията няма да я има, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от трибуната на Националното заседание на партията, което се организира през днешния ден в НДК.

Колкото и да ни боли, смятам, че това е по-правилно. А мен ме боли най-вече, каза министър председателят.

Помните ли - на предходната конференция ви говорех за сини и червени лампички? Вие не ме разбрахте. Не ме схванаха и тези с къщите за посетители. Не ме схванаха и други. Не ме схванаха и в Пловдив - въпросният кмет. Няма да има благосклонност за никого, тъй като другояче партията няма да съществува, закани се Борисов.

ГЕРБ към този момент ще има Комисия по нравственос, която ще следи както за вътрешнопартийната дисциплинираност, по този начин и за дейностите на членовете и управителните лица на партията. Тя ще бъде спомагателен орган към Изпълнителната комисия, който - щом се наложи - ще прави инспекции и ще предлага санкции. Членовете на комисията ще бъдат " чисти и морални хора ".

Когато получаваме на Facebook или на страницата ни сигнали, първо ние да си проверим. Има Министерство на вътрешните работи, прокуратура, само че това си е тяхна работа. Но първо ние да си знаем, да проверим дали е правилно, заръча Борисов.

С 1046 " за ", 10 " срещу и 11 въздържали се Националното заседание на ГЕРБ освободи от всички управителни постове в партията Цветан Цветанов, считано от 30 май - датата, на която той е подал заявката си за овакантяване. Цветанов беше зам.-председател на ГЕРБ и зам.-председател на Изпълнителната комисия.

Днешният конгрес реши, че отсега нататък ръководителят на ГЕРБ ще има двама заместници - до момента те бяха трима.

По предложение на Борисов Цвета Караянчева и Тодор Стаматов Тодоров са новите членове на Изпълнителната комисия - на мястото на Цветанов и Бъчварова, която е новият ни дипломат в Израел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР