„Няма да има човек, който е гласувал за нас, който

...
„Няма да има човек, който е гласувал за нас, който
Коментари Харесай

Радостин Василев от ”Има такъв народ”: Външни сили се опитват да ни изнудват

„ Няма да има човек, който е дал своя вот за нас, който да е отчаян когато нещата стигнат до разумния си край, какъвто и да е той. Някои желаят всичко да се случва незабавно, само че ще схванат, че това е невероятно. Избрани сме, с цел да може концепциите на хората да бъдат приведени в деяние, а не на наш тил да влязат във властта хора, които не са спечелили изборите “, сподели пък депутатът от Бургас Ивайло Вълчев.

„ В момента в кадър имаме една врата, която е затворена. През нея може да влезе добър воин, който да направи по този начин, че нещата да продължат да се случват. Поне от нашата страна на вратата разсъдъкът надвива над страстите “, добави той, откакто му бе заложен въпрос за сюжета за сформиране на държавно управление.

„ Нито една партия не попита за министрите. Разговорите стигнаха до оня ден, когато бяхме сюрпризирани сутринта да чуем нещо, което не чухме тогава, когато говорихме на една маса очи в очи, където си казахме напълно разнообразни неща. Не желаеме да се загуби здравия разсъдък и логиката, напредъкът, който направихме тези дни, да върнем нещата в нулева точна и след някой различен месец да се върви на избори “, съобщи Вълчев.

По думите му няма по-тежко от това да предложиш кабинет и да застанеш зад него.

" Ние няма да кажем през днешния ден едно, на следващия ден друго. Този ход на Трифонов трябваше да покаже, че ние сме подготвени да носим отговорност. Нашето предпочитание е всички диалози да дадат резултат. Не е ставало дума за коалиция ", добави той.

" Необяснимо за мен са опитите на избрани кръгове да ни пречислят, да ни вменят задкулисие и присъединяване на Движение за права и свободи във властта посредством нас, е една от най-абсурдните тези, които съм чувал. Ако това стане съображение за нови избори, тогава тези хора, които вменяват такава концепция, ще бъдат доста нещастни, тъй като те ще изгубят “, предвижда пък Радостин Василев пред Българска национална телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР