Няма да е преувеличено да се предположи след всичко станало,

...
Няма да е преувеличено да се предположи след всичко станало,
Коментари Харесай

Как един скандален съдебен процес качи Карибския пират отново на борда

Няма да е пресилено да се допусна след всичко станало, че кариерата на Джони Деп ще бъде просто прелестна, шише „ Метро “ в собствен разбор по тематиката.

Миналата седмица станахме очевидци на приключването на правосъдния развой сред артиста и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, откакто артистът от " Карибски пирати " съди Амбър за клюка. Това се случи след обява във „ Вашингтон пост “ от 2018 година, в която Амбър написа за опита си с домашно принуждение. Въпреки че в публикацията не се загатва името на Джони, неговият юридически екип твърди, че тя допуска, че той е упражнявал физическо принуждение по време на брака им - нещо, което той отхвърля.

Поради самото естество на делото за клюка Джони счита, че публикацията във ВП е навредила на репутацията му дотам, че е увредила кариерата му и капацитета му за приходи. Амбър също заведе дело. И двамата настояват, че са изгубили контракти и приходи, като Джони декларира пред съда, че е изгубил " съвсем всичко ".

След тридневно разискване правосъдните заседатели се произнесоха в интерес на Джони, присъждайки му обилно обезщетение, и макар че правосъдните заседатели откриха, че Джони е оклеветил Хърд с едно изказване на юриста си, с експедитивност, която сигурно не сме очаквали, артистът беше повдигнат до публичен воин номер едно.

Бих стигнала до такава степен да кажа, че без значение дали е вярно или не, хората в никакъв случай не са се интересували повече от остарелия обичан Джони Деп.

Сега, преди да сте нахлули в двора ми с вдигнати вили, това не е публикация, подкрепяща Джони или Амбър. Това е просто изявление на някои наблюдения от миналата седмица.

Защото без значение дали подкрепяте тима на Амбър или на Джони - макар че това е много непоносим развой за много отвратителни обвинявания в домашно принуждение, обществото несъмнено взе страна - резултатът, който това оказа върху публичното и професионалното усещане на Джони, в действителност е нещо, което би трябвало да се види.

По време на шестседмичния правосъден развой, в който показания даваха както Джони, по този начин и Амбър, е задоволително да скролнете TikTok за две минути, с цел да схванете, че публичното мнение е много позитивно към артиста, а постовете на всеки, който е обвързван със случая, и от двете страни, са залети с тагове #JusticeForJohnnyDepp (справедливост за Джони Деп).

Ясно е, че фенската му маса е както лоялна, по този начин и многочислена. Толкова мощна, че хаштагът в TikTok в поддръжка на Джони беше гледан повече от 19 милиарда пъти по време на процеса.

Нека бъде урок за всички нас, че способността на една фенбаза да се активизира обществено, очевидно има значение за холивудската кариера, тъй като, за шанс на Джони, бъдещето му в никакъв случай не е изглеждало по-светло.

В момента не наподобява кариерата на Амбър да процъфтява на същите висоти след тази присъда, на фона на изказванията, че така и така лимитираното ѝ присъединяване в " Аквамен 2 " е било съвсем изтрито от фотосите, откакто петиция за нейното премахване е била подписана от над 4 милиона души.

Макар да ми се коства, че тя има късмет да бъде по-скоро деятел, Джони наподобява към този момент счита да се върне към холивудската суетност. Едва ли ще се усамоти - незабавно откакто бяха прочетени заключителните причини в Съединени американски щати, Джони се появи на сцената с Джеф Бек във Англия, а тълпи скандираха името му. Бившата му 30-годишна другарка Кейт Мос даже беше в публиката, откакто свидетелства в интерес на някогашния си другар по време на процеса. Той откри поддръжка и в лицето на известни персони, измежду които Шарън Озбърн и Наоми Кембъл, което е доста значимо в очите на обществото.

Още преди да бъде прочетена присъдата, по време на процеса пред портите на съда в продължение на седмици лагеруваха тълпи от трескави почитатели, които чакаха да зърнат артиста, държейки плакати с лозунги на боготворене, като че ли ставаше дума за концерт на „ One Direction “.

Търсенето на „ Sauvage “, парфюма на Dior, на който Джони е лице, се повиши с 50%, като хората се надпреварват да миришат като звездата.

На Джони му бяха нужни към 43 секунди, с цел да събере милиони почитатели в TikTok, откакто се причисли към уеб страницата тази седмица. Той явно познава аудиторията си и я употребява безусловно в своя изгода.

И въпреки че може да бе сменен във филмите за " Фантастични животни ", а кариерата му като Джак Спароу в " Карибски пирати " да е на дъното на морето в шкафчето на пиратския капитан Дейви Джоунс, не мога да си показва, че ще мине доста време, преди да забележим Джони още веднъж на екраните си.

Всъщност тази седмица артистът показа в обществените мрежи шеговит пост със мистериозен надпис: " Скоро ".

Няма значение какво значи това, фактът, че артистът прибягва до подаване на този предизвикваш любознание морков за това, което следва, демонстрира, че даже той знае, че в този момент това е неговият " миг ".

Без значение от кое място ще го погледнете, това не е нищо друго с изключение на нещо удивително, като се има поради, че единствено преди седмици съдът изслушваше неприятни разногласия сред Джони и Амбър, в които възторг направиха текстови известия, изпратени от Джони и прочетени в съда, че желае да прави секс с натрупа на някогашната си брачна половинка.

Наречете ме песимист, само че в действителност не чаках Джони да изхвърчи нагоре толкоз бързо. Изглежда, че в никакъв случай не би трябвало да подценяваш силата на фенските бази, като и на пиара. /БГНЕС

---------------------------------------

Мел Евънс, „ Метро “
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР