няма да бъде това, което беше, но в момента

...
 няма да бъде това, което беше, но в момента
Коментари Харесай

Марияна Николова: Туризмът няма да бъде това, което беше

" няма да бъде това, което беше , само че сега самостоятелните резервации и такива, в последния миг, доста се постановат. Убедена съм, че с верни ограничения и съблюдаване на разпоредбите ще има рестарт на туристическия сезон. " Това съобщи изрично министърът на туризма у нас Марияна Николова. Тя добави, че рестриктивните мерки на пътуването към момента съставляват проблем, изключително при въздушните връзки.
Николова изрази вярата си, че поръчката за отваряне на заведенията от 1-ви март ще бъде изпълнена. Категорична е, че действието на комерсиалните обекти може да се реализира при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, както е сега в хотелите. Министърът на туризма уточни, че е оптимист, че туристическият сезон ще се съживи . " Рестартът ще бъде равномерен, само че ще се случи " , разгласи в ефира на предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Според нея, един от факторите и главно решение, с които може да се възвърне българският туризъм, е всеобщата имунизация на популацията, като се чака това да овладее стадия на предстоящата трета вълна на ковид. За задачата Марияна Николова съобщи, че е отправила предложение всички, които работят в туризма, да бъдат ваксинирани с преимущество.
 Ще изследват настройките за туризъм към България в светлината на рестриктивните мерки против ковид Ще изследват настройките за туризъм към България в светлината на рестриктивните мерки против ковид
Широкомащабно интернационално изследване за променените модели на туристически пътувания към България след Ковид-ограниченията разпорежда Мини...
Тя отхвърли да съществува публична статистика във връзка с изказванията, че огромна част от притежателите в туристическия отрасъл и ресторантьорството ще банкрутират. И разгласи, че за великденските празници у нас се чака да дойдат на отмора доста туристи от прилежащите страни, като за това към този момент има направени резервации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР