Няма чуваемост с управляващата коалиция. Това заяви пред БНТ депутатът

...
Няма чуваемост с управляващата коалиция. Това заяви пред БНТ депутатът
Коментари Харесай

Балтов прогнозира пролет на нашето недоволство и четвърта доза ваксина

Няма чуваемост с ръководещата коалиция . Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ проф. Асен Балтов.

Той е обезпокоен от скока в цените на тока, което е огромен проблем и за лечебните заведения . Според него индиректно това ще се отрази и на заплащането на личния състав. 3-4 пъти са нарастнали сметките на лечебните заведения.

Може би няма да имаме зима на нашето неодобрение, само че ще имаме пролет на нашето неодобрение , посочи Асен Балтов.

Омикрон доста припомня на уханския вид , разяснява той обстановката с ковид. Според него омикрон е пробил отбраната на имунизациите и антителата. Депутатът е обезпокоен от растежа на инфектираните деца и медицински личен състав .
 Починалите от COVID-19 надвишиха 32 000 души
Починалите от COVID-19 надвишиха 32 000 души

6863 са новите случаи - 16,7% от тестванията са позитивни

Планът за ковид на Министерството на здравеопазването е прахуляк в очите на хората , по думите му. Този проект е по-либерален, по думите му, даже от проекта на служебния кабинет. За последните пет дни има над 30 000 инфектирани и растежът на инфектираните го тормози .

Според Асен Балтов антигенните проби в учебно заведение не дават първокласен резултат. Ще се наложи и четвърта доза от имунизациите , счита националният представител.

Задължителна имунизация би трябвало да има за медици, обществени служащи, служители на реда, военни и учители . Трябва да се засилят ограниченията, безапелационен бе проф. Балтов.
 Асена Сербезова: Ваксините са изпитани
Асена Сербезова: Ваксините са изпитани

90% от интензивните са неимунизирани, от 31 000 умряли - единствено 8 са били с бустер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР