Няма човек, който да не знае, че високият холестерол е

...
Няма човек, който да не знае, че високият холестерол е
Коментари Харесай

Намалете холестерола по естетвен начин с тези суперхрани!

Няма човек, който да не знае, че високият холестерол е рисков за здравето на индивида. Наслагва се по стените на кръвоносните съдове и пречи на кръвта, като довежда до доста болести. 

Тези храни, обаче, по натурален път защищават тялото от сходни опасности.

Алкохол

Макар и алкохолът да не е тъкмо суперхрана или изобщо храна, в тази ситуация той спада в тази категория. Една чаша алкохол дневно понижава равнищата на неприятния холестерол като с това покачва равнищата на положителния. Чаша алено вино след вечеря понижава риска от инфаркт с няколко %. Злоупотребата с алкохола, несъмнено, има противоположния резултат.



Бадеми
 Ядете суперхрани? Задължително прочетете това! Ядете " суперхрани "? Задължително прочетете това!
Учените са открили, че единствено майчината кърма може да претендира за наименованието „ суперхрана ”, написа английското здравно...

В обвивката на бадемовата ядка се съдържат субстанции, които предотвратяват окисляването на неприятния холестерол. Този развой е извънредно гибелен за стените на кръвоносните съдове. 

Авокадо

В авокадото се съдържат необикновено доста мононенаситени мастни киселини. Те потвърдено намаляват равнищата на неприятния холестерол и покачват равнищата на положителния. 

Ечемик

Хората, в чиято диета участва ечемикът, имат 2 пъти по-ниски равнища на неприятен холестерол. Можете да заместите белия ориз с ечемик в ястията си. Той се комбинира отлично и с плодове, ядки и салати.
 Храните на дълголетието Храните на дълголетието
Учени оповестиха кои са храните, зареждащи тялото ни с " протеина за дългоденствие ". Диета, основана на елда, има неповторим лековит резултат върх...

Фасул

Фасулът и въобще бобовите растения са претъпкани с потребни фибри. Те понижават равнищата на холестерола и улесняват метаболитните процеси и най-много обмяната на мазнините.



Овесени ядки

Овесените ядки са другата суперхрана, извънредно богата на фибри. Освен това в тях има огромни количества витамини от група В. Минералите и протеините в овесените ядки ги вършат една от най-полезните закуски с висока енергийна стойност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР