Няма човек, който да не се радва на бялата си

...
Няма човек, който да не се радва на бялата си
Коментари Харесай

Как да запазим зъбите си бели

Няма човек, който да не се радва на бялата си и блестяща усмивка. Но потъмняването на зъбите е натурален развой, който не може да се избегне. Хубаво е, че можем да понижим въздействието на някои храни и питиета, които утежняват ситуацията. 
Кафе и алено вино
И двете са вкусни и обичани на по-голямата част от човечеството. Но също по този начин водят до загуба на естествения бял цвят на зъбите. Струва ли си обаче да ги ограничаваме? Това е въпрос на персонална преценка. Ако не сте последовател на концепцията, то има други способи, с които да запазите красивата си усмивка. 
Прекомерната приложимост на кисели храни
За да предпазите зъбите си от тяхното отрицателно въздействие, добре е след потреблението им да си изплакнете щедро устата.
Тютюнопушене
Това е един от огромните врагове на цялото тяло, и в частност на зъбите. Едва ли тази причина ще ви подбуди да спрете цигарите, изключително, в случай че сте върл пушач, само че честото разчистване при експерти може да ви избави от последствията.
Сладко
Едва ли има потребност да отделяме в детайли внимание на едно от нездравословните изкушения. Сладкото въздейства отрицателно на доста органи и процеси в организма. То е главната причина за наднорменото тегло, както и редица други нарушавания в естествените витални процеси. Резултатите са диабет, нервни нарушавания, сърдечно – съдови заболявания и други. Тук нещата стават много съществени от просто нарушаване на белия цвят на зъбите.

Природни способи за избелване
Обтриването на зъбите с ягоди или портокалова кора възстановява естествения пресен цвят. Морковите, ябълките и крушите отстраняват лепкавия лекомислен пласт, който замърсява зъбите. Те работят като естествени абразиви. Содата за самун също е сполучливо средство за премахване на насъбраните плаки. Има антибактериални свойства и отстранява елементарно петната. 
Избелващи пасти
Те са ефикасни, само че не в огромна степен. Редовното им потребление ще усъвършенства положението, само че в случай че желаете в действителност впечатляващи резултати заложете на естетична стоматология. Това е лесният, професионален и успешен метод за реализиране на  мечтания цвят. Колко пъти сте се възхищавали на съвършените усмивки на известните артисти?! Това в този момент е постижимо за всеки. Благодарение на естетичната стоматология, бихте  могли да внесете фрапантни промени в метода, по който наподобяват зъбите ви. Почти няма ограничавания. Само би трябвало да имате предпочитание. Коренната смяна ще повлияе на цялостното ви лъчение.
Спазвайте високо равнище на хигиена. Мийте зъбите си най-малко два пъти на ден. Използвайте от време на време конец за разчистване. Проявявайте твърдоглавие и самообладание.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР