Няма човек, който да не е чувал за БГ мамите.

...
Няма човек, който да не е чувал за БГ мамите.
Коментари Харесай

Бележка на БГ мама взриви социалните мрежи!

Няма човек, който да не е чувал за БГ мамите. Познанията им са в безусловно всички области – от медицина, през строителство, космонавтика, че и развъждане на деца, зеленчуци и ремонти на коли и какво ли още не.

Българските майки знаят и могат всичко! Ако ги попитате обаче какво им липсва множеството единомислещо ще отговорят: " Повече свободно време! “; " Излизанията с приятелки “. Е, да, но развъждането на децата и грижата за дома и мъжа изискват доста време и малко майки имат минутки единствено за себе си.

Но една БГ мама реши да излезе неотдавна с приятелките ѝ, за задачата тя остави записка на брачна половинка ѝ. Именно посланието ѝ обаче безусловно взриви обществените мрежи, написа jenata.blitz.bg. Бележката ѝ стартира да се споделя из всички Facebook групи – освен тези на майките.

Култовата записка стартира с обикновено обръщение: " Излизам с приятелки! “. Последвалото обаче провокира бурните реакции: " Погрижи се за децата!!! Ако нещо закъснея, дано синът ни запише медицина, а дъщерята право! Целувки! “. Последва и сърчице от страна на БГ мамата, написала бележката.

Под шеговитото й обръщение заваляха куп мнения. Ето и част от тях:

- " Право в задачата! "

- " И аз мисля в четвъртък да изляза! "

- " Това ми подсети, че на Балканите има единствено четири специалности: 1. Лекар; 2. Адвокат; 3. Инженер; 4. Позор за фамилията. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР