Няма чадър над Лазар Влайков, с чието оръжие беше убит

...
Няма чадър над Лазар Влайков, с чието оръжие беше убит
Коментари Харесай

Цачева: Няма чадър над Лазар Влайков

Няма „ чадър ” над Лазар Влайков, с чието оръжие беше погубен човек по време на детски рожден ден. ГЕРБ реагира незабавно, като го е изключи от редиците си през вчерашния ден и го посъветва да напусне общинския съвет на Септември, на който Влайков беше ръководител, съобщи в утринния блок на бТВ правосъдният министър Цецка Цачева.

Тя обаче не разяснява предходните отстранявания на Влайков от ГЕРБ, защото нямала информация за тях и можела да приказва единствено за този случай от последните дни.

Няма по какъв начин да знаем за всеки съответен случай във всяко село, показва се удостоверение за съдимост, което е било чисто, уточни още Цачева.

Върховенството на правото подсигурява правдивост, а това значи и липса на боязън у жителите, сподели още Цачева.

„ Наша цел, наш ангажимент е да се преодолее този боязън у жителите, което значи работещи държавни институции. Това е относително некратък развой, нещо, което не е по силите единствено на една власт ”, уточни тя.

Цачева изясни и че чака през октомври, ноември и декември съдържателни диспути, тъй че в края на годината да бъде признат антикорупционният закон.

По думите ѝ жителите желаят да няма „ хранителна среда ” за лица на висока обществена позиция, които могат да придобият непозволено имуществени или неимуществени богатства, които не им се следват – това е смисълът на антикорупцията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР