Няма буря „Магнитски“, това е един предизборен фойерверк, продиктуван от

...
Няма буря „Магнитски“, това е един предизборен фойерверк, продиктуван от
Коментари Харесай

Дончева: Няма буря „Магнитски“ - това е един предизборен фойерверк

Няма стихия „ Магнитски “, това е един избирателен фойерверк, подбуден от желанието на Съединени американски щати да парират съветското въздействие у нас. Не инцидентно по-големият % от хората в листата касае енергетиката. Това съобщи един от съдружните сътрудници на новата коалиция „ Левицата “ Татяна Дончева в ефира на БТВ.

„ Темата с корупцията и правосъдната промяна е значима за българските жители. Това, което се предлага в Плана за възобновяване и резистентност няма да свърши никаква работа. Това Гълъб Донев и Христо Иванов не го схващат “, разясни Дончева.

„ Българска социалистическа партия ерозира в последните 15 година Наблюдаваме цялостна нетърпимост към другите отзиви, управление в кръгова защита, което гони всеки неуместен. Ние считаме, че основаването на нова левица е обединен политически индивид. Това не е коалиция. Ръководството на Българска социалистическа партия не е готово към момента за подобен формат. Българска социалистическа партия рискува всички леви кметове и съветници да бъдат изхвърлени от позициите си. Трябва да се борим за възобновяване на позициите на лявото. Трябва да се борим за обединен бранд, който ще се разшири и може да стане коалиция. Ние желаеме да сме мостът, по който ще минат идващите генерации “, сподели още тя.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР