Няма авария по газопреносната мрежа. Това написа във Facebook кметът

...
Няма авария по газопреносната мрежа. Това написа във Facebook кметът
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски успокои: Няма авария по газопреносната мрежа

Няма повреда по газопреносната мрежа. Това написа във Фейсбук кметът на Стамболийски Георги Мараджиев по отношение на миризмата на газ, която се усещаше в града.
" Намерени са варели с веществото, което придава спицифичната миризма на газа и се поставя като добавка към него, с цел да го усещаме при възможна повреда. Тези варели са били във вагон на компания за скраб наоколо до Монди, по тази причина миризмата е идвала оттова. Така че всички да са спокойни - НЯМА АВАРИЯ! Искам да осведомявам всички поданици за добре съвършената работа на службите, с които бяхме в непрекъсната вразка - Ситигаз, полицията и пожарната ", написа още той.
 Георги Мараджиев със сериозна поддръжка за спорта в община Стамболийски Георги Мараджиев със сериозна поддръжка за спорта в община Стамболийски
" Когато приказваме за развиване на спорта в община Стамболийски, би трябвало да имаме поради, че за това са значими освен спортните площадки,...
По думите му миризмата се е усещала в региона на заводските блокове, където е била позиционирана и специфичната техника на Ситигаз, с която е търсена повредата.
" От към час и половина чиновниците са там, а в това време бе спряно и газоподаването за семействата, тъй като единствено газта, която се подава до домовете, има характерна миризма. Производствената газ няма мириз. Това е насочило специалистите, че става дума за някаква повреда в мрежата към потребителите от семействата. Пак споделям, няма такава и жителите да са спокойни! Бяхме на място и с шефа на Монди господин Криклер, който ме увери, че в предприятието всичко е наред, само че разполагат с нужната техника и са подготвени при потребност да я дават. Уведомили сме незабавно и Регионална инспекция за опазване на околната среда, в този момент ще подадем и новите данни към тях ", добави кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР