Няма ангажимент за променяне на позицията ни за РСМ. Това

...
Няма ангажимент за променяне на позицията ни за РСМ. Това
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма ангажимент за променяне на позицията ни за РСМ

Няма ангажимент за променяне на позицията ни за РСМ. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 265
„ Темата не е на масата. Обсъждат се разновидности. Има ясна поръчка, че договарянията ще не престават с отчитане на уговорките, които сме поели, без да вършим промени в позицията. На този стадий няма подобен ангажимент. Задкулисни диалози няма. От самото начало сме посочили, че диалозите се водят намерено, с причини. Когато е допустимо, и пред обществото и медиите “, разяснява той.

По думите му няма напрежение в обединението поради двете кандидатури за началник на Българска народна банка.

„ Двамата претенденти сме показали концепциите си. Имаше чуване в бюджетна комисия. В момента вършим съвещания с обособените парламентарни групи, с цел да търсим поддръжка “, добави Гюров.

Той акцентира, че няма съображение да отдръпва кандидатурата си.

„ Не мисля, че това е решение. Демократична България към този момент излязоха с позиция, че ще поддържат номинацията ми. Провеждам диалози и с Българска социалистическа партия. Те ще вземат своето решение на съвещанието на групата идната седмица. Имахме положителни диалози. За мен е приоритет да имам поддръжката на обединението “, уточни Гюров и добави, че не счита, че вчерашният пост на Трифонов има отношение по отношение на изхода на гласуването за Българска народна банка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР