Някой лъже – или г-жа Нинова, която казва, че не

...
Някой лъже – или г-жа Нинова, която казва, че не
Коментари Харесай

Георг Георгиев за разкритията на „Ди велт“: Или лъже Нинова, или Кирил Петков


„ Някой лъже – или госпожа Нинова, която споделя, че не сме изнесли нищо, или Кирил Петков е лъгал преди време, когато (б.р. също) споделяше, че не сме изнесли нищо, или лъже сега, когато споделя, че сме подкрепили Украйна. Няма различен четвърти път. Едно от тези неща се е случило “, сподели Георг Георгиев от ГЕРБ по отношение на разкритията на „ Ди велт “, че България е изнасяла оръжие и дизел за Украйна.

„ До през вчерашния ден, до обявата на това издание, Политическа партия отхвърляше да е изнасяла оръжия за Украйна. Когато излезе тази обява, станаха най-големите помощници “, добави още той.

Георг Георгиев разяснява известието на Софийска градска прокуратура, че КПКОНПИ ревизира някогашен вътрешен министър за пране на пари.

„ Говори се за корист с пари, за големи приходи от страни отвън Европейски Съюз, теглени в брой от банка в България и отнасяни в незнайна посока. Започнала е инспекция против някогашен вътрешен министър, сега депутат. Това, което виждаме в изявленията е завъртането на името Рашков “, сподели Георгиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР