Някой е влизал в апартамента ѝ. Пипал е нещата ѝ.

...
Някой е влизал в апартамента ѝ. Пипал е нещата ѝ.
Коментари Харесай

Излиза Ключаря от Джефри Дивър

Някой е влизал в жилището ѝ. Пипал е нещата ѝ. Гледал я е по какъв начин спи...Но вратата е заключена. Нима натрапникът е още вътре?

В Ню Йорк към този момент никой не е в сигурност даже в личния си дом. Социопат, наричащ себе си „ Ключаря “, е кадърен да се оправи и с най-сложните заключващи механизми и охранителни системи. Никой и нищо не може да го спре.А проектите му стават все по-зловещи...

Време е Линкълн Райм и Амелия Сакс да се изправят против Ключаря. Но тогава вътрешно следствие в полицията заключава, че Райм е позволил голяма неточност в предходен случай.
" Последната зелена котловина " - история за храброст, оцеляване и успех
Март, 1944 година Войските на Сталин нахлуват в Украйна. Емил и Аделине Мартел са измежду множеството немски фамилии, изправени пред непосил...

Линкълн Райм е отхвърлен, аланяма да се откаже. Трябва да спре Ключаря допустимо най-скоро. Така че, скрито, с риск да влезе в пандиза, екипът му продължава да проверява.

Следват поврат след поврат... а Ключаря е напът да се изплъзне.

Джефри Дивър е създател на голям брой бестселъри, преведени на повече от 25 езика и продадени в тираж от над 50 милиона екземпляра.

„ Ключаря “ е 15-ият разказ с присъединяване на брилянтния криминалист Линкълн Райм. Дивър още веднъж ни сервира напрегната и майсторски заплетена история, цялостна с изненади.

Още от КНИГИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР