Някой да знае къде е най-близкия офис на ДБ, че

...
Някой да знае къде е най-близкия офис на ДБ, че
Коментари Харесай

Симов след снимката с Митрофанова: Досега ми пожелаха да ме убият, разчекнат, екзекутират…

„ Някой да знае къде е най-близкия офис на Демократична България, че да си подам молбата за участие? “, майтапи се социалистът
Снимка с съветската посланичка Елеонора Митрофанова и коментара „ Видях една приятна, забавна и умна жена и взех решение, че не мога да не се фотографирам с нея:))) “.

Тези два детайла от Facebook профила на депутата от Българска социалистическа партия Александър Симов станаха мотив за стихия във Facebook.

Той качи фотографията в четвъртък, а часове по-късно показа и колаж с двамата, дело на незнаен създател.



Темата продължава денонощие по-късно с нов пост на Симов:

Скъпи другари, не мога да не ви дам доклад за следващия си високоморален конфликт с клавиатурното дясно.

И по този начин остарелият кореспондент пусна едно фото на което театралничи с госпожа Елеонора Митрофанова. И все едно с отвориха вратите на пъкъла и по стената ми започнаха да прелитат всевъзможни отвратителни създания. Аз с наслада посрещам меметата, шегите, даже и естествените рецензии. Но в границите на два дни до момента ми пожелаха да ме убият, разчекнат,  екзекутират и натикат в затвор. Хора, които евентуално се гордеят, че са дейни туристи в митингите против Гешев меладраматично хлипаха, че е извънредно време прокуратурата да ме арестува, проверява, упрекна и особено поради мен да върне смъртното наказване. Толкова се разчувствах от тези безкрайни прояви на достоверен демократизъм, че за една численост щях да допускам, че Георги Господинов ще получи Нобелова премия...

Тук даже няма да ви занимавам с легиона (защото са много), който кротко ми пожела - чемодан, вокзал, Москва. Но тъй като тия са стиснати, нито един не изиска да се бръкне и най-малко да ми заплати билета, с цел да даде своя принос в изчистването на българската народна власт. С наслада и боязън видях нежните душевно инфлуенсъри да пишат есета за мен, да се напъват в произвеждането на метафорични шпагати, които биха предиздвикали даже агитката на " Левски " да почервенее от злоба. Видях и доста ангели на солидарността и хуманизма да стържат със зъби като караконджоли от бяс и запленени от светли полезности да ми пожелават прекарвания в целия набор от ослепяване до прерязване на гърлото.

Уважаеми другари, след този конфликт с клавиатурните бранители на великите ни идеали, към този момент съм уверен, че Демогоргона от Кремъл няма никакъв късмет. Само да се осмели да влезе в Одеса и Радослав Бимбалов ще извърти такова есе, че казашките орди сами ще се татуират със свастики, с цел да се скрият от демократичния му яд. А недай си боже Методи Лалов да напише статус - тогава Чудовището самичко ще подари Сибир на Столична община. С такива велики хора и мъдри хуманисти ние сме обречени на великолепие. Някой да знае къде е най-близкия офис на Демократична България, че да си подам молбата за участие?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР