Някой да ме светне защо навсякъде виждам анимирани снимки на

...
Някой да ме светне защо навсякъде виждам анимирани снимки на
Коментари Харесай

Защо всички качват снимки на аватарите си?


" Някой да ме светне за какво на всички места виждам анимирани фотоси на хората? Кастинг за Наруто ли се организира ", зачуди се рапърът Атанас Колев на стори в Instagram.

И в действителност - платформата е превзета от нов тренд, който носи елементарното и малко име AI Avatar. Сред родните звезди такива фотоси качиха Рабухчиев от " Игри на волята ", Tattstoner, Янита Янчева, Бояна Генова, Орлин Павлов, Рич Бич и още. 
                             

Трябва да признаем, че множеството от тях наподобяват дори малко страховито, само че през днешния ден ви описваме по какъв начин да си извършите и вие такива аватари, написа каналът Vbox7. 
                             

Всъщност ви би трябвало единствено едно приложение - Lensa Editor. Но, както при всяко ново и съвременно нещо, и тук ще се наложи да си платите, в случай че ще го употребявате. Ако не, приложението предлага едноседмичен безвъзмезден експериментален интервал, който обаче няма да ви прави работа, в случай че желаете да си извършите аватар. 

Аватарите са платена алтернатива на приложението и генерирането на до 50 изображения коства 3.99 $. Ако желаете повече, цената за 200 е 7.99 $. Снимките, които са нужни на приложението, не са каквито и да е. На тях не би трябвало да има други хора, също така не би трябвало да са еднотипни като пози, ъгли и страсти. 

След това ще би трябвало да отбележите пола си, с цел да улесните Lensa какви да бъдат тематиките на аватарите (доста необичайно за 2022 година, знаем!). По този метод, в случай че цъкнете, че сте мъж, няма по какъв начин да се видите като розова принцеса. После идва огромното очакване. Може да се наложи да чакате до 100 минути, с цел да бъдат генерирани новите изображения. И ето тук към този момент можете да се похвалите с новите си аватари в Instagram. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР