Няколко звезди съобщиха днес, че заради коронавируса отменят участията си.Хю

...
Няколко звезди съобщиха днес, че заради коронавируса отменят участията си.Хю
Коментари Харесай

В един ден: Мик Джагър и Хю Джакмън се оказаха с COVID

Няколко звезди оповестиха през днешния ден, че поради ковид анулират участията си.
Хю Джакман отново с позитивен тест
Актьорът Хю Джакман приключи изявите си в шоуто " Музикантът " ( " The Music Man " ) на Бродуей поради позитивен тест за COVID-19, заяви Ройтерс, осведоми Българска телеграфна агенция.

Австралийската мегазвезда дава позитивен тест за новия ковид за повторно. Той самият заяви новината в Туитър късно в понеделник, откакто в неделя взе участие в програмата на театралните награди " Тони ".

През декември предходната година представленията на " Музикантът " на Бродуей бяха прекъснати, до момента в който Джакман се възвърне. Сега ще го замества Макс Клейтън.

В страницата на шоуто в Туитър написа, че Хю Джакман ще се завърне на сцената на 22 юни.
Миг Джагър също с Коронавирус
Нидерландските почитатели на " Ролинг стоунс " научиха, че не могат постоянно да получат това, което желаят, откакто именитата рок група анулира иден концерт, съобщи ДПА.

Вокалът на групата Мик Джагър написа в Туитър през вчерашния ден, малко преди плануваното шоу на " Йохан Кройф Арена " в Амстердам, че е концертът се анулира, тъй като е дал позитивна проба за COVID-19.

" Съжалявам, че би трябвало да отложим шоуто в Амстердам с толкоз малко предупреждение довечера. За страдание дадох позитивен тест за ковид. Ще насрочим друга дата, колкото е допустимо по-скоро и ще се върнем допустимо най-рано. Благодаря на всички ви за търпението и разбирането ", написа артистът.

Седемдесет и осем годишният Джагър е усетил признаци на болестта по-рано през вчерашния ден, откакто групата пристигнала в Амстердам.
Ринго Стар отсрочи турнето си поради двама инфектирани с ковид
Ринго Стар още веднъж отсрочи част от концертите от лятното турне на " Ол Стар бенд ", откакто двама от членовете на групата се заразиха с Ковид-19, заяви ДПА.

" Много съжаляваме, че разочароваме почитателите. Чудесно бе да се върнем още веднъж на път, на турне и се забавлявахме доста да свирим за всички вас. Но както добре знаем, Коронавирус към момента е тук и макар, че сме деликатни, такива неща се случват ", сподели някогашният барабанист от " Бийтълс " в изказване, оповестено на уеб страницата му. То бе огласено часове преди планувания концерт в Ийстън, Пенсилвания.

Клавиристът Едгар Уинтър и китаристът Стив Лукатър са дали позитивни проби. Концертите от турнето бяха планувани за 2020 година, само че трябваше да бъдат отсрочени поради настъпването на пандемията от новия ковид.

Турнето на групата през 2022 година стартира в края на май, а на 7 юни Стар заяви, че Уинтър е с COVID-19, само че че групата ще продължи изявите. След като в събота и Лукатър се оказа с позитивен тест за новия ковид, бандата бе принудена да отсрочи за есента останалите 12 концерта от турнето - в Пенсилвания, Роуд Айлънд, Мериленд, Масачузетс, Вирджиния, Джорджия и Флорида.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР