Няколко водещи банки от Уолстрийт са предупредили министъра на търговията

...
Няколко водещи банки от Уолстрийт са предупредили министъра на търговията
Коментари Харесай

Банките от Уолстрийт предупредиха: Няма връщане назад при Брекзит


Няколко водещи банки от Уолстрийт са предизвестили министъра на търговията на Съединени американски щати Уилбър Рос, че " няма връщане обратно " в проектите за изнасяне работни места от Лондон след Брекзит, написа в. " Файненшъл таймс ", представен от ДПА.

Според обявата банките и други огромни финансови компании, работещи в Лондон, са декларирали на среща с Рос, че нестабилното държавно управление на Англия и бавният прогрес в планирането на Брекзит биха могли да ги принудят да стартират преместването на хиляди позиции.

Шефове от банките, измежду които Джей Пи Морган Чейс (JP Morgan Chase), Голдман Сакс (Goldman Sachs) и Ейч Ес Би Си (HSBC), са разговаряли с американския министър в Лондон в петък предходната седмица.

Те са го предизвестили, че без преходно съглашение приближават точката, при която " няма връщане обратно ", когато би трябвало да стартират да трансферират работни места и капитал, преди Англия да напусне Европейски Съюз през март 2019 година.

" Имаше необятна полемика към неналичието на прогрес в договарянията за Брекзит и известно разискване на разнообразни политически сюжети ", цитира изданието неназован източник, като добавя, че банките са отказали да разясняват срещата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР