Няколко въпроса, които мира не ми дават в последните дни: Всичко

...
Няколко въпроса, които мира не ми дават в последните дни:
Всичко
Коментари Харесай

Другите държави, които дадоха оръжие, намесени ли са във войната? Бомбардираха ли ги вече?

Няколко въпроса, които мира не ми дават в последните дни:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2964
- Интернет троловете съумяват ли да се устоят единствено с тази работа или не свързват двата края? Основна ли им е или спомагателна? Има ли подчиненост в постовете и в заплатите им?

- Откъде минават заплащанията към тях при сегашните наказания?

- Другите страни, които дадоха оръжие на Украйна, намесени ли са във войната? Бомбардираха ли ги към този момент? Или още чакат невидимата опасност от Русия? Невидимата опасност е като невидимите обещания и невидимите триумфи. 

Невидимата опасност е нещо, от което цялостен живот трепериш и учиш и децата ти да треперят от него. То е като обещанието, че имунизацията ще те разболее, но не се знае по кое време и от какво – без значение какъв брой е тествана. Ако след 30 години проимаш рак на кожата… от имунизацията днеска ще да е. И невидимата велика съветска опасност по този начин работи: след 35 години съседът, в случай че се спъне по стълбите и си счупи врата, съветското възмездие ще да е… в никакъв случай не се знае. 

То същата работата е и с съветските невидими триумфи – военните: по парадите; техническите: постоянно са а-ха на ръба да ги произведат. А невидимите обещания са ей тия, дето в соца ги даваха, че ще заживеем някой ден по-добре… някой ден. А в този момент ни описват децата на обещавачите, че по това време сме живеели по-добре. 

- Какво се случи с България последният път, когато имаше Световна война и когато се опита да е неутрална? Учебниците по история споделят, че в някакъв комичен и неуместен миг сме били по едно и също време във война и с Германия, и със Съюз на съветските социалистически републики (септември 1944 г.). 

- Защо „ Политико “ написа, че Москва е удовлетворена от това, че Радев ни е президент?

- Радев реши ли чий е Крим?

- Възможно ли е България да е в Европейски Съюз и НАТО, да получава еврофондове и отбрана от алианса, само че по време на (а-ха да стане световна) война се пробва да си партнира и с Москва – главният агресор в спора, който визира сътрудниците ни?

- Янев, съгласно вас, про-руска партия ли ще прави?

- Защо БЪЛГАРСКИЯТ народен представител Елена Гунчева „ зове “ Путин да бомбардира БЪЛГАРСКИЯ Министерски съвет? Защо споделя, че „ няма ужасно “, в случай че го направи? Защо споделя, че това е „ вяра “? Защо заплашва да изпрати местонахождението на американския дипломат, с намек да бъде обстрелвана също от съветски ракети? Тя назовава Зеленски „ шут “. Останалата част от Народното събрание счита ли по този начин?

- Ако по горния въпрос, отговорът е „ да “, удачно ли е предлагането на „ Зелено придвижване “ българският парламент да изслуша Зеленски във видео послание, както стори американският конгрес? Американският конгрес е една от най-разединените институции на света, само че беше обединен в възторженостите си към президента на Украйна, който получи овации от всички без изключение.

Възможно ли е обаче в българския парламент Българска социалистическа партия, да вземем за пример, въобще да не влезе в зала по време на чуването, а „ Възраждане “ да подреден някакъв цирк, като стартират, да речем, да освиркват Зеленски и то пред очите на целия свят? Това леке ще е колосално и—да!—ще е пред очите на целия свят. Тогава ще вървим с наведени глави постоянно и на всички места отвън страната си, даже и на едното море в Гърция. 

- Защо Костадинов на няколко пъти в последните месеци „ на смешка “ приказва за пращане на хора с друго от неговото мнение в „ Белене “?

- Защо Костадинов – в един от тези „ на смешка “ случаи – приказва за пращане в „ Белене “ на хората, които са срещу АЕЦ-а там? „ Козлодуй “ – в който няма да има съветски ползи – смешка ли е някаква, съгласно тези, които по този начин мощно приказват за енергийна самостоятелност? 

- Смятате ли за безочливост: тикащите ни към съветска енергийна взаимозависимост да приказват за енергийна самостоятелност, до момента в който ни тикат според? Каква е повода да са не запомнили по какъв начин звучи думата „ Козлодуй “?

- Защо нямаме азерски газ?

- Защо специалистите по сигурност и съветниците са докладвали пред Народното събрание през февруари, че няма да има война в Украйна, в случай, че партньорските ни служби – в Съединени американски щати и Обединеното кралство – предупреждаваха за 100% сигурност, че война ще има?

- Некадърни ли са или съзнателно лъжат?

- Те и службите в Съединени американски щати и Обединеното кралство сътрудници ли са в действителност? 

- Ще не престават ли парламент, Министерски съвет, президентство да ги слушат? Има ли други или „ материалът “ и в службите е като… отвън тях?

- Същите специалисти ли настояват, че България ще влезе във война, в случай че изпрати помощ на Украйна и застане най-сетне до сътрудниците си от Европейски Съюз и НАТО?

- Къде виждате позицията на България в Европейски Съюз и НАТО – в ъгъла или до центъра? Как виждате ролята ѝ в Европейски Съюз и НАТО? На „ троянски кон “ или на сътрудник? Смятате ли, че ще има друго отношение към нас след войната, в случай че: а). застанем до сътрудниците си; или б). не застанем до сътрудниците си? 

- Защо Европейски Съюз и НАТО към момента се одобряват у нас като „ непознати “? Защо за тях се приказва и написа като за „ тях “, „ те “ и се поставя разграничение с „ нас “ и „ ние “? Медии, които получиха тонове пари по ЕВРОпрограми от Европейски Съюз, имат ли – съгласно вас – роля в това разграничение на българите от Европейски Съюз и стоенето им покрай Русия? Български предприемачи, които получиха тонове пари по ЕВРОпрограми от Европейски Съюз, имат ли – съгласно вас – роля в това разграничение на българите от Европейски Съюз и стоенето им покрай Русия?
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР