Няколко трика за грижа за красотата, за които не сте

...
Няколко трика за грижа за красотата, за които не сте
Коментари Харесай

Няколко трика за грижа за красотата, за които не сте знаели

Няколко трика за грижа за хубостта, за които не сте знаели

Всяка жена желае да бъде красива и добре поддържана. Хубавото е, че не е нужно да харчите доста пари за артикули. В края на краищата, постоянно всичко, от което се нуждаете, към този момент го имате вкъщи.

10 потребни съвета за грижа за себе си, които ще ви спестят време и пари

За бързото унищожаване на подуването и придаване на пресен тип на лицето ще ви помогне соленият разтвор

Разтворете сол във вода (разтворът би трябвало да бъде доста силен), потапя се забрадка в него и се нанася върху лицето за 10 минути.

За да извършите устните си по-плътни и съблазнителни ще ви помогне четка за зъби и масло за устни

Преди да излезете, нанесете върху устните си масло (масло от праскова, бадемово или елементарен еликсир за устни) и леко ги масажирайте с четка за зъби за минута.

Ползи от зехтина за блестяща и хидратирана кожа

За да почистите кожата и да я извършите мека, нежна и матирана, зехтинът ще ви помогне: запарете лицето си, а по-късно втривайте маслото в кожата за 7 минути. За най-хубав резултат процедурата би трябвало да се прави на всеки 4-5 дни.

Медът ще ви помогне да се отървете от инфектиране на кожата

За да се отървете от пъпките преди значима среща, нанесете малко количество мед на кожата и го оставете за 15 минути. След това изплакнете с вода. Възпалението ще намалее по цвят и размер, което разрешава прикриването му с грим.

Капки за очи – незабавна помощ при положение на инфектиране на кожата на лицето

Друг метод да се отървете от неприятните пъпки: натопете в капки за очи памучен тампон и го поставете за 3-5 минути във фризера. След това нанесете тампона на възпаленото място – пъпчицата ще стане съвсем незабележима.

Премахването на грима от очите е елементарно

Напълнете стъклен буркан с чиста вода и зехтин в съответствие 3: 1. Преди да започнете, просто разклатете буркана, с цел да се смесят съставките. Готово!

Да се отървете от врастналите косми оказва помощ содата

Рецептата за домакински пилинг е доста елементарна: смесете 1 ч. л. сода за самун и смлени овесени ядки с 1 супена лъжица вода. Разбъркайте на гъста паста, по-късно нанесете върху кожата и оставете за 5 минути. След това изплакнете с топла вода.

Содата оказва помощ и за унищожаване на тъмните кръгове под очите

Добавете 1 ч.л. сода в чаша с гореща вода или чай и разбъркайте добре. След това натопете памучен тампон в този разтвор и нанесете върху региона под очите. Изчакайте 10-15 минути, по-късно измийте остатъка и нанесете хидратиращ крем. Повтаряйте тази процедура всекидневно – резултатът няма да закъснее.

Бананова маска за компактност и искра на косата

За маската се нуждаете от банан, яйце, 1 супена лъжица мед и ½ чаша тъмна бира. Смесете всички съставки с консистенцията на заквасена сметана, нанесете върху косата и оставете за няколко часа. След това изплакнете с топла вода. Правете тази маска един път седмично и ще забележите, че косата ви ще стане мощна и гъста.

За да бъдат миглите ви дълги, използвайте лавандулово и кокосово масло

Смесете ½ ч.л. кокосово масло с 2-4 капки етерично масло от лавандула. Използвайки памучен тампон или съчка за уши нанесете сместа върху миглите от корените до върховете. Правете този обред за хубост няколко пъти седмично и не след дълго миглите ви ще станат доста по-силни и по-дълги.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР