Няколко седмици преди Христо Мутафчиев да отбележи своя 50-годишен юбилей

...
Няколко седмици преди Христо Мутафчиев да отбележи своя 50-годишен юбилей
Коментари Харесай

Лили Иванова върна усмивката на Христо Мутафчиев след драмата с баща му

Няколко седмици преди Христо Мутафчиев да означи своя 50-годишен празник и единствено два дни след сполучливата гала по раздаването на премиите „ Икар”, с чиято организация той се занимаваше през последните месеци, в живота на артиста се случи следващата жестока драма. Той загуби татко си Стефан Мутафчиев, а два месеца по-рано от този свят си отиде и майка му Драга Мутафчиева.

По време на раздаването на премиите „ Икар” обаче, на която участва и примата на родната известна музика Лили Иванова, Христо Мутафчиев е в извънредно жизнерадостно въодушевление. Потвърждава го и фотография, на която той е в компанията на примата и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Именно това е и фотоса, който съумява да разведри даже и минимално Мутафчиев в този толкоз сложен за него миг. Актьорът го разгласява в обществените мрежи в деня, в който губи майка си, като че ли с цел да покаже, че всеки е самичък в болката си, а това, което хората виждат в него, би трябвало да е положително и с усмивка.

Както към този момент ви информирахме до по-миналата година таткото на артиста работеше като секретар на читалище „ Васил Левски” в Карлово и бе извънредно обичан от локалните в Карлово, както и от сътрудниците си.

Той е бил болен от година и нещо, само че след гибелта на брачната половинка си Драга, е рухнал душевен. Често споделял пред другари, че не може да прежали Драга, която също се ползваше с огромно почитание в града. Дълги години тя работеше в община Карлово.

Източник и фотография: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР