Няколко седмици ни делят до старта на най-мащабното музикално събитие

...
Няколко седмици ни делят до старта на най-мащабното музикално събитие
Коментари Харесай

Varna Mega Rock идва! Спечелете билети за мега събитието с Varna24!

Няколко седмици ни разделят до старта на най-мащабното музикално събитие на Варна! Varna Mega Rock, под патронажа на община Варна и с уредник Кметъла Цонко Цонев, акустира в морската столица на България на 18 и 19 август.

Един план, сложил самобитен връх в българската музикална история и който ще направи щастливи десетки хиляди хора, фенове на хард-рок и хеви-метъла, към този момент е подготвен да посрещне рок величията, които ще се качат на сцената, с цел да раздрусат Варна това лято!

Varna Mega Rock дава обещание два дни мощен саунд, хубава бира и доста страсти, а един от първите 3000 фена, закупил билет за рок фестивала, ще си тръгне с чисто нов мотор подарък!

Varna Mega Rock избра за собствен медиен сътрудник Varna24.bg , и като подобен ще зарадва двама свои читатели с двоен билет за двудневния рок фестивал.

За да спечелите двоен билет за Varna Mega Rock, отговорете вярно на въпроса:

Кои са задграничните реализатори, които към този момент насочиха своето видеообръщение към варненската аудитория?

Верния отговор може да разберете от видеото в тази публикация. Изпратете ни го дружно с вашето име и телефон за връзка на [email protected] до 15:00 ч на 07.08.2018г. Победителите ще бъдат изтеглени посредством чоп в 15:30 ч на 07.08.2018г.

Все още имате и опцията да си закупите билети за мега събитието, като това може да извършите през мрежите на Eventim и eTicketsMall, а още забавни детайлности към Varna Mega Rock може да научите от изявлението на Кметъла Цонко Цонев ТУК.

Varna Mega Rock идва! Станете част от страстта това лято!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР