Няколко мутри безчинстват в държавата и тя е безпомощна да

...
Няколко мутри безчинстват в държавата и тя е безпомощна да
Коментари Харесай

Не е родина държава, която не може да се справи с няколко мутри!

Няколко мутри безчинстват в страната и тя е безпомощна да се оправи с тях.Саботират всеки опит за смяна, прикриват следите на своите закононарушения, зареждат хибридната война, зареждат фабриката за зловредни клюки, заплащат акциите за дискредитиране и оплюване на политиците от новото ръководство, блокират вземането на значими решения в Народното събрание, спъват работата на комисиите по значими проектозакони.

Същите мутри пишат сигнали и „доклади“ за нарушавания на новата власт до посолства и Европейски Съюз. Техните медии бълват техните операции и неистини.

Всеки може да ги назове поименно. Финансират мръсната си антинационална активност с пари, заграбени от българските жители. Добре, че безмозъчният им концерн ражда неповторимо тъпи хрумвания, като привикването на премиера Петков и министър Йоданова от прокуратурата и КПКОНПИ, та хората да виждат за какви идиоти става дума. (Което ни напомня необяснимото гласоподаване на оставката на Цацаров от 1 март…)

Оставени да си разиграват коня, тези хора ще стигнат до крайности. Връщането във властта е тяхното избавление и ще създадат всичко, с цел да се докопат още веднъж до нея. Да, ще минат и през трупове, в случай че би трябвало. Ще провокират етнически спор. Или политическо нападение. Не са за подценяване, няма спор.

Но въпреки всичко е мъчно човек да си отговори: Каква е тази страна, която не може да се оправи с няколко нагли вида?

Пленената, е най-бързият отговор. Имате ли различен?

Огнян Стефанов

https://frognews.bg/
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР