Няколко инцидента са станали в дъждовната сряда сутрин в София.Бетоновоз

...
Няколко инцидента са станали в дъждовната сряда сутрин в София.Бетоновоз
Коментари Харесай

Бетоновоз удари автобус в София, младеж с кола влетя в двора на детска градина

Няколко случая са станали в дъждовната сряда заран в София.

Бетоновоз се е блъснал в рейс, пътуващ по линия №79, като ПТП-то е станало на бул. " Ботевградско шосе ". Сигналът е подаден в 9:02 часа, оповестиха от Центъра за незабавна здравна помощ, представени от.

На мястото са изпратени две коли за спешна помощ, които са стигнали за 7 минути. Пострадали са две дами – на 60 и 65 години, които са чакали на автобусна спирка. Те са с леки контузии на ръка и крайник. Не се е наложило да бъдат превозени в болница. По-късно обаче кръвното налягане на 60-годишната дама се е вдигнало и сега я транспортират към УМБАЛ " Света Анна ".

При различен случай млад водач влезе с колата си в двора на детска градина в кв. " Люлин ". Има материални вреди по автомобила, както и по оградата на забавачката.

А на бул. " Ломско шосе " са се блъснали две коли. 

Общо 18 души са потърпевши при произшествия в страната през миналото денонощие. Това оповестиха от Министерството на вътрешните работи на уеб страницата си.

Пътните произшествия за денонощието с потърпевши са 14. В София са станали две тежки и 32 по-леки произшествия. При тях четирима души са ранени.

От началото на месеца в България са регистрирани 303 пътни катастрофи, при които има 16 починали и 376 потърпевши. От началото на годината са станали 1774 произшествия, при които са починали 104-ма души, а 2202-ма са потърпевши. В съпоставяне със същия интервал на 2023 година се регистрират 19 по-малко починали участници в придвижването по пътищата през 2024 година. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР