Няколко големи проекта трябва да започна, продължат и финализират през

...
Няколко големи проекта трябва да започна, продължат и финализират през
Коментари Харесай

Съдбата на големите инфраструктурни проекти в Пловдив

Няколко огромни плана би трябвало да стартира, продължат и завършват през настоящата година във втория по величина град. На какъв стадий са те?

На 12 юни е подписан контракт и е изпратено възлагателно писмо до определения реализатор да стартира да проектирането за реорганизация на ул. „ Даме Груев “. Срокът е 1 месец, след което евентуално през август ще започва първият сектор “, сподели кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Друг значим план – този за водния цикъл, се извършва в период, без значение че работата по него беше спряна за интервал от 3 месеца поради пандемията. „ Много са проблемите, само че това е комплицирана интервенция в гъст регион. Приключени са два подобекта, остава регионът към Новотела, който ще е приключен до края на юли. В кв. "Захарна фабрика " има машини, тъй като стартира полагането на последния износващ слой асфалт. Там остава да се направи и подмяната на 50 метра чугунен тръбопровод, на ул. "Петър Шилев ", посочи кметът.

Сроковете за ремонт на Небет тепе ще бъдат спазени. Очаква се дейностите да стартират всеки миг.

Друг огромен план, който лишава към този момент години, е този за зоопарка. Документите са към момента в съда.

„ По отношение на плана "Модър - Царевец " сме обезпокоени пробивът да не изпревари Южния обходен колектор и следва оперативка с шефа на ВиК Спартак Николов. Пасарелката ще бъде демонтирана през август-септември “, съобщи кметът Димитров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР