Няколко души са арестувани за участие в убийството на водещия

...
Няколко души са арестувани за участие в убийството на водещия
Коментари Харесай

Арести в Иран на намесени в убийството на ядрения учен

Няколко души са задържани за присъединяване в убийството на водещия ирански нуклеарен академик Мохсен Фахризаде. Това съобщи съветникът на ръководителя на иранския парламент Хосейн Амир-Абдолахиян, представен от иранската организация ИСНА.
" Извършителите на това ликвидиране, някои от които са разпознати, и даже задържани от службите за сигурност, няма да избегнат правораздаването ", сподели Амир-Абдолахян пред иранската телевизия " Ал-Алам ", отбелязва още БГНЕС.
 Иран се сдобил със секретни американски авиационни ракети Иран се сдобил със секретни американски авиационни ракети
Иранските военни се похвалили, че разполагат с няколко броя от американската специфична авиационна ракета Hellfire във версията AGM-114R...
Припомняме, че иранският нуклеарен академик Фахризаде, избран от Запада като началник на тайната стратегия за нуклеарно оръжие, беше погубен на 27 ноември покрай Техеран.
На 2 декември иранските управляващи оповестиха, че са разкрили самоличността на лицата, забъркани в убийството на Фехризаде, само че повече детайлности не бяха обявени.
Мохсен Фехризаде беше началник на Изследователския център за нови технологии в елитната Революционна армия и беше водеща фигура в нуклеарната стратегия на Иран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР