Няколко думи за Навални, чиято смърт ме потриса, защото съм

...
Няколко думи за Навални, чиято смърт ме потриса, защото съм
Коментари Харесай

ДАЧКОВ?!? Навални беше измамник и ниска топка

Няколко думи за Навални, чиято гибел ме потриса, тъй като съм на неговите години и заради тази причина я претърпявам органично, а не сантиментално и идеологически. Така непретенциозно стартира коментара си седмица след убийството на съветския опозиционен водач Явор Дачков.

Все отново този мъж се върна в Русия, знаейки какво му следва и се преда̀де за идеята си, каквато и да е тя, макар, че е спонсорирана от Централно разузнавателно управление на САЩ и най-много от Ми-6. Нарцис, който е подготвен на персонална апаратура в името на коренно финасиран план постоянно провокира почит. Те се занимават с такива пошли планове, тъй като са империи в крах. 

Поради тази причина и Иван Кръстев от Луковит (аз съм от Габрово) и наследството му от селянията на Централен комитет на Българска комунистическа партия е в мейнстрийма, с което желая да кажа, че цялото западно велико завещание на великата западна просвета е в ръцете на провинциалисти по дух. Епигони на властта. 

Навални е техен артикул. Третокласен блогър и шарлатанин, който третокласните Централно разузнавателно управление на САЩ и Ми-6 вземат за марка на тяхната третокласна битка против Русия (резултатите от битката приказват за нейната третокласност, не си я измислям). Навални е Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Волен Сидеров, Костадин Костадинов, Бойко Борисов, Пеевски и така нататък - хора със селска харизма и против властта в съответния миг. 

Той е интернационален аферист, който се интересува единствено от кинти. Идеален таргет за властта. От тези, които ги вземат ги корумпират за един час. Преди години имаше видео с диалог сред Навални и един от Централно разузнавателно управление на САЩ, който Навални молеше да му даде кинти, само че да не го скарва с Путин прекомерно и му обещаваше, че като вземе властта ще резервира откраднатите пари на съветския хайлайф. 

Искам да кажа, че Навални беше лъжец от ниска топка. Всичките икони на демократичната съветска интелигенция го презираха преди 10 години. Той плещеше напълно безогледно всички националистически опорки, които бяха противни на Запада. После едни съветски олигарси от Алфа банк и групите на Ходорковски (безобразен апаш с интелигентно излъчване) го хванаха и вкараха в вярната посока. После той се заби в крадене и разпад и задлъжня на Евгениий Пригожин. 
Чуват ли ме добре демократите -  Навални увисвам на Пригожин с милиони на Пригожин. После се измъкна, с помощта на връзките си с съветските идиоти от Запада, които го подкрепяха, а най-сетне (след като се яви на свободни избори и завоюва 7 %) отиде на рискова мисия-камикадзе. 

Той беше смахнат нарцис, чиято цел в никакъв случай не е била демокрацията и свободата, тъй като работеше за бандити и нарушители от съветски генезис, само че зад гранцина. Полезен глупак на олигарси, които се бореха с Путин за властта на една от най-големите страни в света. Малоумно е да си мислим, че тази смелост ще се размине без нищо където и да е по света. 

Американците свитнаха няколко президенти по този въпрос, само че ни внушиха на всички да гледаме на това като на битка за народна власт!!!! 

Руската власт не се боеше от Навални, който имаше 7% поддръжка на руснаците, съгласно прозападната организация Левада, а го употребява за наставление и напълно мъдро. Тя го затвори, с цел да каже на всеки, който се осмели да рути велика империя от името на американците и англичаните. Те биха създали същото и го вършат -. Асанж и Сноудън са огледални образци. 

Навални беше вулгарен вид, който вземаше пари откъдето падне, а жена му овърша целия екип от долнопробното кино, което завоюва Оскар с нашия лъжец Христо Грозев. 

С всичко това желая да кажа, че знамето Навални е засегнатост първо за морала, по-късно за интелигентостта, а след това и за всичко останало. И нещо персонално за всички, които го развяват - вие сте формени идиоти. Наистина!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР