Няколко дрогирани и пияни шофьори са заловени през изминалите 24

...
Няколко дрогирани и пияни шофьори са заловени през изминалите 24
Коментари Харесай

Заловиха дрогирани и пияни водачи

Няколко дрогирани и пияни водачи са хванати през миналите 24 часа по пътищата на Хасковска област. В 18,45 часа на улица „ Москва " в Тополовград е аварирал лек автомобил „ Мерцедес ", ръководен от 22-годишен от града. В автомобила е имало и 20-годишно момиче от Ямбол. Водачът е изгубил надзор над ръководството, излязъл е в ляво от пътя и се е блъснал в каменна ограда на дом. В болничното заведение, където са прегледани са открити леки травми.

Униформените чиновници са тествали лидера с дрегер, който отчел съществуване на 1,59 промила алкохол в издишания въздух. Неправоспособен лидер, използвал дрога, е хванат да кара по Автомагистрала " Марица " в посока София. Вчера в 16,40 часа на км.63, 38-годишен димитровградчанин е управлявал „ Фолксваген ". При инспекцията се е открило, че е недееспособен, а дрегерът отчел съществуване на метаамфетамин.

В Районното ръководство на Хасково също е стартирало произвеждане против лидер, нарушил Закона за придвижване по пътищата. В ареста е бил 38-годишен от с.Брягово, заловен да кара в регионалния град „ Форд " след приложимост на 1,8 промила алкохол. От Полицията оповестяват за злополуката от през вчерашния ден сутринта край с. Конуш, че тя е породена от 35-годишна шофьорка на Пежо от Хасково.

Тя е изгубила надзор над ръководството, навлязла е в насрещната лента за придвижване и се е блъснала челно в „ Опел ", ръководен от 42-годишна жена от Момчилград. От удара са потърпевши лидерката на Пежо-то и двама пасажери от Опела - мъж на 68 години и жена на 65ггодини. И двамата са от Момчилград. Всички са прегледани и освободени за домашно лекуване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР